Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Stovky naháčů zaplavily pláž: Nudisté ledovou koupelí vítali podzim!

Autor: rc - 
29. září 2023
05:00

Stovky naháčů zaplavily pláž u zálivu Druridge v britském Northumberlandu. Milovníci nahoty se sešli, aby netradičním způsobem přivítali příchod podzimu. Následně se odvážlivci vrhli do vod Severního moře. Populární akce se konala tento rok již pojedenácté.

V neděli 24. září v brzkých ranních hodinách se začali na pláž u zálivu Druridge sjíždět účastníci populární akce North East Skinny Dip. Až 1300 lidí se sešlo, aby společně a velmi netradičním způsobem přivítali podzimní rovnodennost.

Akce je určena pro lidi všech věkových kategorií. Nicméně každý, kdo se chce zúčastnit, musí počítat s tím, že tak učiní zcela bez oblečení! Během oblíbené akce vzniklo mnoho krásných snímků, na kterých jsou vidět účastníci, kteří zcela nazí vítají východ slunce a následně se vrhají do vod Studeného moře.

Někteří z účastníků mají na hlavách klobouky, jiní havajské girlandy. Organizátor akce Tynisede Mind pro britský deník Daily Mail uvedl, že se jedná o „oslavu života, přírody a jedinečných těl“. Ledovou koupelí navíc lidé podpořili charitu, která vybírá peníze na péči v oblasti duševního zdraví.

Video  Horolezec Austin Howell nepotřebuje lano ani oblečení  - Profimedia.cz
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi