Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Zákazníci, ponechte si své oblečení: Ve slunečnicovém poli u farmy se fotil tucet polonahých žen

Autor: fik - 
20. srpna 2023
16:27

Britská farma a lokální obchod Stoke Fruit Farm Shop žádá své zákazníky, aby si při návštěvě jejich obchodu a pozemků ponechali své oblečení na sobě. Za poslední dobu totiž dostali spoustu oznámení informující o polonahých ženách, které se v jejich slunečnicovém poli fotí nahoře bez.

Stoke Fruit Farm Shop je populární obchod a farma nabízející kvalitní domácí ovoce a zeleninu v Británii. Poslední dobou jim ale jeden nešvar kazí obchodování a odhání zákazníky. Lidé se totiž do jejich pole chodí fotit polonazí!

„Máme zvýšený počet zpráv o fotografování nahých osob. Toto se, prosím, nesmí dít během našich veřejných zasedání,“ napsali zástupci obchodu na sociální sítě. Zákaznice se totiž na jejich slunečnicovém poli fotí nahoře bez, přičemž se zakrývají květy slunečnic. 

Návštěvnice Sarah-Jane Cruddasová řekla, že jejich malý syn na farmě narazil na ženu, která na sobě měla pouze úzká tanga. „Měli jste vidět jeho obličej!“ prohlásila pro The Sun. Mimo jiné je také nahota na veřejnosti na Hayling Islandu zakázána.

Pár dní na to Stoke Fruit na sociálních sítích sdílel fotku černé podprsenky, která byla umístěna do ztrát a nálezů. 

Video  Slavnostní zahájení festivalu Letní Letná, 16. 8. 2023  - Anastazie Podhůrská
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi