Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Sexy divy i pejsci bez domova u tyče! V Olomouci vznikl charitativní kalendář plný chlupů a krásných žen

Autor: fik - 
16. srpna 2023
05:00

Krásky z tanečního studia Apokalips tento rok již popáté zapózovaly s pejsky z olomouckého útulku pro dobročinný kalendář. Projekt Pole Dogs je spojení moderní tanečně-sportovní disciplíny tance u tyče a pomoci opuštěným mazlíčkům. Výtěžek z tohoto projektu půjde na podporu psů a koček bez domova. 

Tento ročník pro kalendář pózovalo doposud nejvíce dívek z tanečního studia Apokalips a na pomoc si přizvaly čtyřnohé kamarády z olomouckého útulku Liga na ochranu zvířat. O 13 černobílých fotografií, které vznikaly v samotném srdci Olomouce, se zasloužil brněnský fotograf Radim Vybíral, který dokonce všem chlupáčům nafotil nové fotky na vlastní náklady, aby zvýšil jejich šance na nový domov. 

A stejně jako každý rok se i letos můžete těšit na oficiální představení kalendáře, které proběhne 26. srpna na Olodvorku, avšak v mnohem větším měřítku! Těšit se můžete na večer plný zábavy v podobě vernisáže, koncertu, nebo třeba pole dance vystoupení. 

Pro pejsky je podle týmu Pole Dogs focení zpestřením života v útulku. Pejsci si užívají pozornosti, pamlsků i mazlení a během celého focení mají k dispozici dostatek vody, dobrot i pelíšek k odpočinku. Největší odměnou jim ale bezpochyby bude nový domov.

Kalendář si můžete předobjednat na Startovači už teď a k vyzvednutí potom bude na oficiálním představení. Veškerý výtěžek z prodeje putuje na konto olomouckého útulku. Minulý rok se díky této aktivitě podařilo vybrat téměř padesát tisíc korun!

V galerii se můžete podívat, jak letošní kalendář vypadá!

Video  Který pes je ten nejchytřejší? - MVDr. Alexandra Bulková  - Videoredakce ženských titulů
Video se připravuje ...

jrewing ( 16. srpna 2023 09:01 )

Kalendář plný chlupů a krásných žen? No, tak ten si určitě nekoupím 😂😂

Pipina Královská ( 16. srpna 2023 05:47 )

Psy u tyče 🤔🙄🤦🏻‍♀️? Kdo v Blesku dělá titulky 🤦🏻‍♀️🤷‍♀️?

Zobrazit celou diskusi