Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Kráska (23) si nabrnkla výrazně staršího milionáře: Pochlubila se životem v luxusu

Autor: rc, zf - 
16. srpna 2023
11:01

Poznali se na seznamce Tinder a byla z toho velká láska! Krásná blondýnka Allana Lukeová  bydlela v menším bytě, když potkala majitele právnické firmy Jeffa Winna (56). Ačkoliv je od sebe dělí třiatřicet let, zamilovali se a zasnoubili. Třiadvacetiletá žena se přestěhovala do honosné jedenáctipokojové vily, kde ji obskakuje personál a užívá si luxusních dovolených. Lidé si však prý o ní myslí, že je zlatokopka!

Zkusit štěstí v lásce na Tinderu se rozhodla v roce 2020 Allana Lukeová z anglického Newcastle-upon-Tyne. Nejdřív hledala muže, kterým bylo kolem třiadvaceti let, stejně jako jí, ale když se jí stále nedařilo najít spřízněnou duši, tak se rozhodla zvýšit věkové rozmezí na 25 – 60. Náhle narazila na majitele právnické firmy Jeffa Winna, který už oslavil šestapadesáté narozeniny.

Pohlednou blondýnku pozval na rande k sobě domů do luxusní vily s jedenácti pokoji. Na prvním rande ji pohostil šampaňským a výbornou večeří a tak se dvojice sešla znovu. Na druhé rande si rovnou zaletěli do španělské Marbelly, kde od něj dostala k narozeninám diamantové náušnice. Jak se Allana svěřila britskému The Sun, rande ve Španělsku se nakonec protáhlo na sedmnáct dnů. Vztah se starším mužem má prý své výhody. „Neskrývají své pocity. Na dovolené jsme spolu spali poprvé,“ svěřila se s tím, že věkový rozdíl mezi nimi je zjevný. „Lidé často koulí očima, když nás vidí. Automaticky předpokládají, že jsem jen další holka, co jde po jeho penězích,“ dodala. Prý to však není pravda a svého snoubence miluje.

Jeff svou snoubenku rozmazluje. Koupil jí luxusní vůz Audi TT, obdaroval ji hodinkami Rolex a drahými kabelkami. Soukromými tryskáči létají na dovolené do zemí, jako je Barbados či Thajsko. V jeho luxusní vile je dostatek personálu, který se stará o úklid domácnosti a zahradu. Dokonce má i svého osobního barmana. Jeff má už dvě dospělé děti. Jeho dceři Nině je stejně jako snoubence. Obě dvě oslavily třiadvacet let a chodí prý spolu do nočních podniků. Jeho synovi Joshovi je jednadvacet. Allana už začala pracovat v jeho firmě. Dělá mu osobní asistentku a stará se o jeho dům.

Video  Kateryna Demers má vlasy dlouho jako Locika z Pohádky.  - Instagram/kateno4eklala
Video se připravuje ...

y1xcvbnm ( 27. srpna 2023 09:36 )

to si nikdo nemůže myslet že by mohla být zlatolopka, je to láska až za hrob

Celebrity-chachacha ( 19. srpna 2023 22:31 )

Nejvíc mě vždy potěší, že voni neví jaký jsou to hysterky 😁😁😁

Celebrity-chachacha ( 19. srpna 2023 22:30 )

Kráska?
To co svět dnes považuje(a všude vnucuje ) za krásky, jsou jen ubohý kreatury .

Uživatel_5614978 ( 18. srpna 2023 21:47 )

PS.: Ostrý nůž na ty melouny prosím vemte sebou. Nemám na brosek.

Uživatel_5614978 ( 18. srpna 2023 21:43 )

Ve svým věku 78 let taky hledám velmi mladou, pohlednou a tolerantní dívku o kterou bych si mohl každý den několikrát opřít své fantastické berle. Ano, melouny mám , byly zlevněné a tak jsem je ze svého žebráckého důchodu zakoupil vícero. Na Tenerife mi nemá co shořet. Hoří mi pouze koudel u dvou půlek. Mám šanci touto cestou najít nezištnou dívenku a budoucí milionářku?

Zobrazit celou diskusi