Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Pocta Dianě, nebo náhoda? Pavlová zazářila v barvě, co nosila i princezna lidských srdcí

Autor: amb - 
9. května 2023
05:00

Eva Pavlová během návštěvy Velké Británie v pouzdrových šatech světle modré barvy mohla připomínat jinou osobnost – princeznu Dianu. Ta oblékla ledově modrý kostýmek u příležitosti biřmování prince Williama 9. března 1997. Bylo to jen pár měsíců před tím, než zemřela. Oděv jí navrhl Karl Lagerfeld v rámci značky Chanel. 

Chanel nosila princezna ráda, přestože o něm jednou prohlásila: „Ne, nemůžu nosit spojené C, dvojité C. To je Camilla a Charles." Oblek byl později vystaven v Kensingtonském paláci.

Pavlová měla šaty od stylistky Štěpánky Pivcové. Eva i Diana měly k oblečení také podobnou obuv, a to zašpičatělé béžové lodičky. Lišily se například kabelkou, ta české první dámy od Andrey Vytlačilové byla rovněž modrá s korálky z českého skla. Diana si k outfitu na zmíněné biřmování vzala naopak béžovou kabelku, která jí šla k botám. Na rozdíl od Pavlové měla ještě bledě modrý klobouk.

„Jsem hrdá, že naši zemi reprezentuje tak krásný a milý pár jako Eva a Petr Pavlovi. Tato fotka odstartovala návštěvu banketu pořádaného Jeho Veličenstvem v předvečer korunovace. Paní Eva si oblékla mé šaty vytvořené na míru a já jí a celému týmu velmi děkuji a mám obrovskou radost," napsala Pivcová na twitter. 

Na samotnou korunovaci Karla III. si Pavlová oblékla šeříkové šaty s kloboučkem od Beaty Rajské. Motiv modré barvy se ale u hostů objevoval častěji, šaty v různých odstínech této barvy oblékla například manželka amerického prezidenta Jill Bidenová, žena anglického premiéra Akshata Murtyová či choť britského expremiéra Carrie Johnsonová.

Naopak šaty do růžova a fialova jako Eva Pavlová měla britská princezna Beatrice, španělská královna Letizia, zpěvačka Katy Perry nebo manželka kanadského premiéra Sophie Trudeauová či první dáma Francie Brigitte Macronová.

Yvona Kriechenbauer ( 10. května 2023 07:07 )

Za peníze poplatníků bych se taky oblíkla jako Diana🤣.Myslím že i líp.Vypadá v tom modelu staře.

Eva HÁDĚ ( 9. května 2023 20:10 )

roxin ( 9. května 2023 18:44 )

Myslíš že bych měla kdejakému HULWÁTOVI něco okecávat?

Uživatel_5512061 ( 9. května 2023 18:05 )

houbelec princezna, četařka Babinčáková to je

jetuslunicko ( 9. května 2023 17:02 )

jak oblbujete čtenáře s ukr...... dle žlutého koberce na korunovaci, tak zase do hlav lidí druhý hřebíček v podobě Diany proč nedáte Dianě klid ani v hrobě. Dva pa-ná-,ci, hlavně diskuse na korunovaci okolo ukr....... už s těmito dvěma jděte do zááá­áááá­áááá­áááá­ádee­eeee­eeee­eeee­eeee­eeee­eeee­eeee­eeee­elll­le

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa