Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Bizáry z českých ulic: Naháči, „čarodějka“ tančící kolem hořící houpačky i maso v brněnské kašně!

  • Autor: jel,zf - 
    14. 9. 2023
    03:00

    V českých městech se někdy dějí opravdu kuriózní případy. Ty občas musí řešit i  strážníci. Často při nich hrají roli omamné látky nebo alkohol, i tak nad některými situacemi zůstává rozum stát. Podívejte se na osm bizarních případů z posledních let. Nechybí hned několik naháčů ani opilec, který zpíval policistům árii ze slavné opery.

  • 1.Nudistka si vesele plavala v kašně

    Nahá žena v brněnské kašně Nahá žena v brněnské kašně | Čtenářka Blesku

    V červenci roku 2021 se naskytla podivná podívaná lidem na Zelném trhu v centru Brna. Nahá žena tam totiž za bílého dne skočila do kašny a vesele si v ní plavala a „cachtala“ se. 

    Blesku tehdy video události zaslala jedna ze čtenářek. Jsou na něm vidět také lidé v okolí kašny, kteří nudistku v šoku sledují. Té to bylo ale zjevně jedno a koupání si užívala.

    Video  Nuda v Brně: V tamní kašně se koupala obnažená žena  - Čtenářka Blesku
    Video se připravuje ...

  • 2.Maso na grilování omývali v kašně

    Brněnští strážníci přistihli dvojici (33 a 32), jak přepírala v kašně v centru Brna syrové maso. Brněnští strážníci přistihli dvojici (33 a 32), jak přepírala v kašně v centru Brna syrové maso. | Městská policie Brno

    Z Brna je i další případ. Ten navíc také souvisí s kašnou a odehrál se v červnu roku 2020. Muž a žena si před Janáčkovo divadlo donesli osm kilo syrového masa, které měli na grilování a rozhodli se ho opláchnout v kašně před divadlem.

    Na pár upozornil strážníky jeden z kolemjdoucích. Když k nim pochůzkáři přijeli, dvojice podle svých slov neviděla na umývání masa nic špatného a nechápala, proč k nim hlídka vůbec přijela. 

    Strážníci posléze požádali o příjezd pracovníka Veřejné zeleně města Brna, aby vyhodnotil, jestli návštěvníkům parku nehrozí zdravotní riziko. To se naštěstí nepotvrdilo.

    Video  Muž se ženou v Brně umývali syrové maso ve fontáně v centru Brna.  - Městská policie Brno
    Video se připravuje ...

  • 3.Naháče musela zkrotit přítelkyně

    Naháč se koupal v kašně na Karlově náměstí. Strážníci ho nedokázali dostat ven. Poslechl až svou přítelkyni. Naháč se koupal v kašně na Karlově náměstí. Strážníci ho nedokázali dostat ven. Poslechl až svou přítelkyni. | MP Praha

    Kašny zjevně doslova lákají některé osoby k podivnému chování. Před několika lety dováděl ve fontáně na Karlově náměstí v Praze nahý muž dokonce ke konci října, kdy už bývá zima. 

    Na místo brzy dorazili strážníci a vyzvali muže, aby vylezl ven. Mladík si ale sedl doprostřed kašny na vodotrysk a odmítal jít z vody. Vše podle mluvčí městské policie Praha Ireny Seifertové vyřešila přítelkyně dotyčného muže. „Křičela na něj, že se za něj stydí a ať okamžitě vyleze ven. Poslouchal ji jako hodinky,“ uvedla mluvčí. 

  • 4.Fontánu si spletl s prádelnou

    Muž si vypral špinavé prádlo v kašně památníku Díky, Ameriko! v Plzni. Muž si vypral špinavé prádlo v kašně památníku Díky, Ameriko! v Plzni. | MP Plzeň

    Fontánka u památníku Díky, Ameriko! v Plzni posloužila jako prádelna v červenci jednomu z cizinců. Na praní v ozdobné fontánce, která je součástí památníku na Americké třídě v rušném centru, mu zřejmě nepřišlo nic divného. „Pohodlně se usadil, sundal si boty, ponožky a zapnul ruční program,“ popsala Tereza Schliková z městské policie.

    Zakrátko už ho zaregistrovala jedna z městských kamer, které lokalitu sledují. „Dotyčný si ještě stihl prádlo vyždímat, přičichnout, zdali je správně čisté, a ještě do mokrého se odít zpět,“ uvedla Schliková. Od strážníků Slovák nakonec vyfasoval pokutu.

  • 5.Árie ze slavné opery ho nezachránila

    Dal jsem si doma whisku, řekl řidič bezelstně hlídce. Dal jsem si doma whisku, řekl řidič bezelstně hlídce. | Městská policie Brno

    V lednu loňského roku si muž přijel do brněnského útulku vyzvednout psa. Jenže při odjezdu z areálu jeho pracovníci postřehli, že řidič nacouval do základního kamene stojícího za obrubníkem u vstupní brány. Pokračoval ale v jízdě a tak ho o chvíli později zastavili strážníci.

    Po dechové zkoušce s výsledkem 2,14 promile Brňan uznal, že je to poměrně vysoká hodnota. Dosáhl ji tím, že si prý před cestou dopřál sklenku whisky a v průběhu dne popíjel pivo. Strážníci proto přivolali hlídku policie.

    Šedesátník byl i tak v dobrém rozmaru a strážníkům připravil ve službě neobvyklý zážitek. Během čekání jim zazpíval jeden z Kecalových výstupů z opery Prodaná nevěsta.

    „Ale zatímco sedláka Krušinu a jeho ženu Ludmilu svými argumenty Kecal přesvědčil, na kvalifikaci skutku tento poměrně kvalitní pěvecký projev nezměnil vůbec nic,“ popsal kriminalista.

  • 6.„Čarodějka“ v Hloubětíně

    V Hloubětíně na dětském hřišti tancovala polonahá žena kolem hořící houpačky. (18. říjen 2022) V Hloubětíně na dětském hřišti tancovala polonahá žena kolem hořící houpačky. (18. říjen 2022) | Městská policie hl. m. Prahy

    Minulý rok v říjnu strážníci z pražského Hloubětína zřejmě přerušili jakýsi čarodějnický rituál. V brzkých ranních hodinách tam totiž „natrefili“ na ženu, která tančila kolem hořící houpačky. Na sobě přitom neměla nic víc, než kalhotky.

    „Hlídce se podařilo dotyčnou přesvědčit, aby se oblékla, oheň byl však nad jejich síly, a tak bylo přivoláno vozidlo hasičského záchranného sboru,“ popsali strážníci. „Strážníci celé místo prohledali, ale rituál byl zřejmě včas přerušen, protože nebyla nalezena žádná další temná nebo magická bytost,“ dodali na závěr.

  • 7.Naháč tvrdil, že jde na psychiatrii

    Strážníky v Ústí nad Labem zaskočil naháč. Strážníky v Ústí nad Labem zaskočil naháč. | MP Ústí nad Labem

    V březnu letošního roku museli strážníci z Ústí nad Labem řešit dokonce dvakrát exhibicionistu, který se za bílého dne procházel centrem města. Naháč jim při prvním dopadení tvrdil, že prohrál sázku, a proto se musel vydat na „nudistickou túru“. Strážníci tehdy muže odvezli do míst, kde měl oblečení a počkali, až se oblékne s tím, že případ dořeší správní orgán.

    Tím to však neskončilo!. O několik dnů později totiž toho stejného muže strážníci v centru města potkali znovu a opět bez šatů. Tentokrát jim tvrdil, že má psychické potíže a jde na psychiatrii.

    „Aby dotyčný nedělal na ulici ostudu a nevzbuzoval veřejné pohoršení, byla mu strážníky poskytnuta deka ze služebního vozidla a následně na místo přivolána zdravotní záchranná služba,“ informovali strážníci na svých stránkách s tím, že naháč byl převezen do psychiatrické léčebny. 

  • 8.Šetřil doma vodu

    Bizár v pardubickém parku: Naháč se sprchoval v pítku, prý šetří vodu doma Bizár v pardubickém parku: Naháč se sprchoval v pítku, prý šetří vodu doma | Městská policie Pardubice

    V červenci pardubičtí strážníci přijali podivné oznámení. V Tyršových sadech se měl nacházet muž a sprchovat se v pítku. Naháče v parku strážníci skutečně objevili.

    „U veřejného pítka se nacházel muž s lahvičkou mýdla, který pítko používal jako sprchu. Prý takhle šetří za vodu doma,“ popsali. Peníze muž ale neušetřil, za veřejné pohoršení mu totiž udělili pětitisícovou pokutu. 

  • 9.Galerie:

Jaroslav Vašíček ( 27. srpna 2023 11:16 )

BLBEČKU. sOUDRUH NIKDY NEBYL. A CO TY? HORLIVÝ ´svazáku!!!

Jaroslav Vašíček ( 27. srpna 2023 11:11 )

Karapotkin je debilní idiot. To mu nikdo neodpáře.

krapotkin ( 27. srpna 2023 07:57 )

Ještě, že živíme darmožrouty z mnoha církví. Ty si v minulosti s čaroddějnicemi snadno poradily - v mučírnách na sebe holky vyzradily i to, co nikdy nedělaly a pak je upálily a jejich majetky si samozřejmě církve ponechaly. Takto nakradený majetek nikdy nevrátily.

krapotkin ( 27. srpna 2023 07:50 )

A co třeba exsoudruh premiéééér ? Taky patří mezi brněnskou zběř.

dynaty ( 27. srpna 2023 04:00 )

pobavila jsem se, díky Blesku

Zobrazit celou diskusi