Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Kulturistka šokuje svou postavou: Fanoušci nevěří, že je matkou pěti dětí!

Autor: rc - 
13. září 2023
16:43

Blondýnka Brenna Callahanová je důkazem, že věk je pouze číslo! Rodačka z Kalifornie sice už oslavila osmatřicáté narozeniny, ale jak sama říká, „vypadá lépe, než kdy předtím“! Máma pěti dětí je vášnivou kulturistkou, která se snaží své fanoušky na sociální síti inspirovat k tomu, že nic není nemožné a je důležité jít si za svými sny.

Rodačka z Kalifornie pracovala jako manažerka sociálních sítí a jako osobní trenérka. Brenna odjakživa ráda cvičila, ovšem její život se od základu změnil poté, co s manželem založili rodinu. „Můj manžel, Sean-Michael, a já jsme vždy toužili mít hodně dětí. Vzdala jsem se práce a zůstala doma, abych se starala o rodinu,“ uvedla Brenna pro britský deník The Sun.

Manželé společně vychovávají syna Keana (9), dcery Eire (7) a Meave (4) a dvojčátka Tadgh a Shaegh (2). Jak Brenna přiznala, poté, co se jim narodilo třetí dítě, měla pocit, že se „vzdala své vlastní identity" a její novou je „být matkou“. Rozhodla se, že začne chodit do posilovny. Po narození dvojčat se svěřila do rukou fitness trenéra a změnila svůj jídelníček.

Do posilovny prý chodila až pětkrát týdně, ale píle a usilovná práce přinesly ovoce. Nyní má prý „nejlepší formu ve svém životě“ a dokonce se rozhodla zúčastnit se kulturistických soutěží. „Byla jsem překvapená, jak klidná jsem byla, když jsem poprvé vyšla na jeviště. Nezáleží na tom, jak jste staří nebo kolik máte dětí. Každý si zaslouží štěstí,“ uvedla, že se snaží skrze sociální sítě inspirovat další ženy, aby si šly za svými sny.

Video  Influencerka Sofi Maureová si vzala samu sebe.  - tiktok/sofimaure07
Video se připravuje ...

y1xcvbnm ( 13. září 2023 17:30 )

No, takhle kdyby vyadala Mikulcová , to by bylo něco jiného

Zobrazit celou diskusi