„Už jste viděli můj nejnovější vlog z Bali? Je tam i tenhle očistný rituál, co jsme tam podstoupily a já z něj čerpám do dneška!“ napsala na instagram Mariana Prachařová, dcera slavného hereckého dua Dana Batulková (65) a David Prachař (64), která se na rozdíl od svých rodičů po několika pokusech ve světě hudby a na poli kinematografie živí jako úspěšná influencerka. Svá slova doplnila selfíčkem s rýží na čele.

Jenže právě tato nevinná fotka způsobila v očích jejích příznivců pořádný zmatek. Byla totiž černobílá a zdálo se, že odhaluje mnohem, mnohem více, než je u Mariany zvykem. Tato blondýnka, která podědila půvab po známé mamince, totiž patří mezi cudné osobnosti, které na sebe rozhodně nestrhávají pozornost polonahými snímky a lacinou provokací. „Co ta bradavka?“ přistál proto v sekci komentářů jeden pořádně zaskočený dotaz.

Video
Video se připravuje ...

Exkluzivní zpověď Prachařové bojující s anorexií: Jde to pomalu... Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Skoro to totiž vypadalo, že pod volným oděním, které pro onen speciální rituál Mariana oblékla, vykukuje část jejího ňadra. Jenže to tak jenom vypadalo. „To není bradavka, ale poutko u plavek,“ reagovala totiž pobaveně mladší sestra herce Jakuba Prachaře (40). Podprsenka jejích bikin totiž vytvořila na její kůži takovou hru světla a stínu, že se až prudérní uživatelé sociálních sítí červenali. Zbytečně! Anebo by to popletlo i vás? Posuďte v galerii sami...

Fotogalerie
46 fotografií