Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Šok na festivalu Burning Man: Influencerka na akci plnou bahna a orgií vzala syna (7)!

Autor: rc, ČTK - 
5. září 2023
14:28

Vášnivou debatu rozdmýchala influencerka Bianca Snyderová. Ta svým fanouškům přiznala, že na festival Burning Man (Hořící muž) přivedla svého sedmiletého syna! Navíc dodala, že na svůj milovaný festival jezdí už dvanáct let a nenechala si ho ujít ani v těhotenství. Syna tam dokonce vzala už jako batole.

Ve Spojených státech vypukl již 37. ročník slavného festivalu Burning Man, který se koná na severu amerického státu Nevada.  Letošní ročník jednoho z nejznámějších festivalů ve Spojených státech začal v lokalitě Black Rock Desert minulou neděli a končit měl v pondělí.

Ovšem letos se festival proměnil v boj s bahnem. V pátek zasáhl oblast prudký déšť, a tak organizátoři uzavřeli dějiště akce a návštěvníky vyzvali, aby ponechali vozidla zaparkovaná, dokud půda neuschne. V amerických médiích se objevila informace, že v sobotu na místě zůstávalo přes 70 000 lidí.

Návštěvník Anatoly řekl BBC, že většina programu, který každoročně vrcholí spálením obří dřevěné postavy člověka, byla zrušena. Dodal, že na akci přijel připravený na písečnou bouři, místo toho ale přišel vydatný déšť.

Na festival s dítětem

Na festival se s rodinou vypravila i influencerka Bianca Snyderová, kterou na sociální síti TikTok sleduje víc než 53 tisíc fanoušků. Ta na festival vzala i svého sedmiletého syna, čímž pořádně své fanoušky namíchla. Ve videích ukazuje svého syna Tagea, pro něhož je prý návštěva festivalu velkým dobrodružstvím. Jako rodina si tam podle jejích slov užijí hodně „zábavy, her a smíchu“. Zatímco někteří souhlasí s tím, že pro malého chlapce je to  „netradiční zážitek“, jiní ji za to pěkně vyplísnili. Podle nich je takový festival pro dítě nevhodný. „Výborně, může jít na orgie,“ napsal jeden z uživatelů k videu. „Špatné rodičovství,“ poznamenal další. „Zneužívání dětí!" vzkázal jí další.

Pro chlapce to ale nebyla první návštěva festivalu. Bianca do nevadské pouště jezdila, ještě když Tagea čekala. Dokonce si ho nenechala ujít ani v osmém měsíci těhotenství. Fanoušky již pobouřila před pěti lety, kdy se v médiích objevila její fotografie, jak chlapce na festivalu kojí. Tageovi bylo pouhých dvaadvacet měsíců. „Náš syn jde tam, kam jdeme my,“ ohradila se proti negativním komentářům. Na festivalu je běžné, že lidé odhazují svršky a nedělají si starost s nahotou. Ovšem to ji prý netrápí. „Nemyslím si, že by před tím mělo být dítě chráněno, protože jsme všichni lidé,“ řekla. Zábavu rodině prý nepřekazil ani déšť. Bianca se pro magazín The Insider svěřila, že chodí na procházky a distribuují zásoby po celém „festivalovém městečku“.

Burning Man je zamýšlen jako prostor pro svobodné setkávání, sdílení zážitků a seberealizaci. Umělci pořádají různé koncerty, světelné show a performance, do kterých zapojují i diváky, typické pro atmosféru festivalu jsou bizarní kostýmy, masky a různě vyzdobená vozidla. Od návštěvníků se požaduje, aby si přivezli vlastní jídlo a pití a aby po sobě při odjezdu všechno uklidili. Zakázány jsou zbraně, pyrotechnika a rychlá jízda po areálu. Účastníci akci chápou jako symbol nového začátku.

Video  Déšť přerušil americký festival Burning man, lidé jsou uvězněni v bahně v poušti  - Twitter
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi