Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Hromadné orgie v kopuli! Nevada zažívá další ročník bizarního festivalu

Autor: fik - 
1. září 2023
05:00

Festival „Hořící muž“ existuje již od roku 1986. Letošní ročník se koná od 27. srpna v nevadské poušti Black Rock Desert, kde si táborníci každoročně postavili dočasné městečko Black Rock City. Akce spojuje svobodomyslné lidi, kteří 8 dní žijí pospolu v komunitě, tvoří umění a soustřeďují se na sebevyjádření a sebedůvěru. Festival také nabízí sexuální osvobození a disponuje atrakcí „Kopule orgií,“ kde se zájemci mohou účastnit bezpečných a konsensuálních skupinových sexuálních aktivit. 

Návštěvníci festivalu tvoří a sdílejí umění jako například interaktivní sochy nebo performance, koncerty a světelné show. Účastní se také aktivit jako celonočních rave party - taneční zábavy s rychlou elektronickou hudbou. Pro festival jsou typické bizarní kostýmy a masky. Na závěr je upálena obří lidská postava - v průměru má až 30 metrů. Vstupenka vyjde v přepočtu na 14 tisíc korun.

Kopule orgií

Kromě jiného mohou lidé navštívit Kopuli orgií. Jde o prostor, kde se návštěvníci mohou účastnit skupinových sexuálních aktivit a oddávat se tak sexuálnímu osvobození. Intimní atmosféra místa podporuje lidi, aby prozkoumávali své fantazie a touhy. Je to bezpečný prostor pro experimentování v rámci souhlasu a respektu.

Proces je velmi důkladný. Ke vstupu musíte být dostatečně střízliví na to, abyste mohli poskytnout souhlas a pochopit pravidla a pokyny. Účastníci musí jasně komunikovat své hranice a záměry, uvedl deník Mirror.

Interiér je slabě osvětlen smyslným osvětlením, je vybaven matracemi, čistým ložním prádlem a výzdobou. Kopule je rozdělena na několik oblastí, které jsou určené buďto pouze pro páry, nebo více otevřenější. Lidé se mohou zapojit do různých konsensuálních aktivit od líbání, doteky až po explicitnější aktivity.

Historie 

Tradici festivalu založil Larry Harvey, který o letním slunovratu v roce 1986 na pláži v San Francisku spálil velkou dřevěnou sochu muže se psem jako symbolickou tečku za svým minulým životem po rozchodu s jeho bývalou přítelkyní. 

Podívaná přilákala spoustu diváků a poté se opakovala každoročně, než byli organizátoři donuceni rituál přemístit. Jako lokace bylo vybráno vyschlé jezero v Nevadě, kde se posléze začalo stavět městečko Black Rock City. 

Video  Slavnostní zahájení festivalu Letní Letná, 16. 8. 2023  - Anastazie Podhůrská
Video se připravuje ...

 

Uživatel_5634767 ( 1. září 2023 15:51 )

Proč se rovnou nenapíše lidské prasárny co neví už co roupama. S láskou to nemá nic společného. Pak se budou léčit nákazama, budou tam jen ti co si neumí navázat vztah co se zakládá na lásce.Chudáci

Zobrazit celou diskusi