Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Bývalý vězeň po propuštění z basy vyhrál 238 milionů: Teď randí s policistkou, která ho pokutovala

Autor: fik - 
27. srpna 2023
06:20

Kursat Yildirim je bývalý německý trestanec, který se po propuštění z vězení stal milionářem. Poté se zamiloval do policistky, která mu dala pokutu za překročení povolené rychlosti. Candice jeho nabídky na rande zprvu odmítala, nyní tvoří šťastný pár! Strážkyně zákona také tvrdí, že s Chickem není kvůli penězům, ale protože ho miluje a ráda by si udržela práci u policie.

Kursat Yildirim, fanoušky také známý jako Chico, se v minulosti živil obsluhou jeřábu, poté jej dopadli za krádeže a podvody a nějakou dobu strávil ve vězení. Po propuštění vyhrál v loterii více než 238 milionů korun a začal masově utrácet. 

Údajně během měsíce dokázal utratit více než 36 milionů korun. Říká se, že je pravidelným zákazníkem v obchodech drahých značek jako jsou Rolex, Prada, Gucci a Versace a garáž má plnou luxusních aut, například značek Ferrari a Porsche. 

Právě v jednom z těchto svých aut dostal pokutu za překročení povolené rychlosti. Policistka, která jej dopadla, se mu natolik zalíbila, že ji pozval na rande. Nejprve odmítala, avšak protože byl Chico vytrvalý, nakonec svolila a určitě nelituje. 

Candice vysvětlila, že Chico jel příliš rychle a nevšiml si strážkyně zákona na křižovatce. Když zastavil a dostal pokutu, nemohl si pomoct a pozval policistku na rande. „Nejsem obvykle takový, ale zeptal jsem se jí, jestli bychom spolu mohli jít na kávu,“ vypravuje milionář. Krásná zrzka prý svolila jen protože byl vytrvalý. Řekla si, že káva ji nezabije a doufala, že to brzy skončí. 

Na rande se do sebe dvojice zamilovala a to byl začátek jejich krásného vztahu. Svou lásku před světem dlouhé měsíce skrývali, avšak nedávno se rozhodli jít s kůží na trh a ukázat se spolu. 

„Okamžitě jsem se do Candice zamiloval. Ty její zrzavé vlasy, pihy, tělo, nemůžu se jí nabažit. Má velké srdce a vyzařuje tolik lidskosti. Je sebevědomá a stojí nohama pevně na zemi, můžu se na ni spolehnout,“ svěřil se Kursat pro Mirror.

Yildrimova láska dodala, že okamžitě věděla, že je to muž, kterému může kdykoliv zavolat a popsala ho jako loajálního člověka, který by pro ni v případě potřeby přenesl hory. Tvrdí však, že s Chickem není kvůli jeho penězům a je již dlouhodobě finančně nezávislá. 

Rozhodla jsem se, že od něj nepřijmu žádné drahé dárky. Své pravidlo porušila až po několika týdnech, kdy jí dal kabelku Louis Vuitton, aby mi ukázal, jak moc jsem pro něj důležitá,“ líčí. „Miluji s ním trávit čas, ale nechci se vzdát své nezávislosti. Moje práce u policie je pro mě stále velmi důležitá,“ uzavřela. 

Video  Hledaného muže z Karlovarského kraje zadržela policie v Koreji a vydala ho do ČR  - Policie ČR
Video se připravuje ...

XLADI ( 30. srpna 2023 20:44 )

Ten bude do pár let na 0. Vypadá na typ co nemyslí do budoucnosti a žije okamžikem. Utrácí za luxusní krámy co vypadají jak kýč.

jany ( 27. srpna 2023 17:36 )

cista laska dvou intelektualu

Zobrazit celou diskusi