Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Influencerka (29) si zapomněla vyndat tampon: V nemocnici bojovala o život!

Autor: rc - 
9. září 2023
18:52

Peklem si prošla influencerka Kelsey Fosterová (29). Australanka si zapomněla vyndat tampon, který v sobě měla téměř dva měsíce. Kráska posléze dostala syndrom toxického šoku, který způsobil právě zavedený tampon. Skončila v nemocnici, kde bojovala o život.

Rodačka z australského Newcastlu používala tampony od své první menstruace. Nikdy neměla sebemenší problémy. Považovala ho za bezpečný dámský hygienický produkt. Jak se Kelsey svěřila pro britský zpravodajský server news.com.au, netušila o potenciálních nebezpečích, které s sebou používání tamponů nese a rozhodně si nebyla vědoma nebezpečí syndromu toxického šoku.

Právě kvůli tamponu ale nakonec skončila v nemocnici, kde bojovala o život. Kelsey má dlouhodobé zdravotní problémy se žlučníkem a játry. Trpí endometriózou, což je gynekologické onemocnění, při němž roste děložní sliznice i mimo děložní dutinu. Ve chvíli, kdy začala mít bolesti břicha, si tak myslela, že mají spojitost s jejím onemocněním. „Za poslední dva měsíce jsem byla pětkrát v nemocnici,“ uvedla s tím, že měla silné křeče a bolesti. „Zjistilo se, že mám žlučové kameny a pak mi zkolaboval žlučník,“ dodala.

Navíc prý měla problémy s játry. Jednoho dne prý šla na záchod a zničehonic slyšela podivný zvuk, který se podobal „bouchnutí“. „Myslela jsem, že je to jen další krevní sraženina, což se mi stává často. Ale byl to starý tampon. Byla jsem v šoku. Nemohla jsem tomu uvěřit. Nevím, jak dlouho to ve mně bylo, ale muselo to být nejméně šest týdnů, protože tehdy jsem měla poslední menstruaci. Můj menstruační cyklus je velmi nepravidelný,“ dodala.

Zapomněla prý tampon vyndat. To, že zapomněla, připisuje stresu, který měla v souvislosti s hospitalizací v nemocnici. Tampon dala do sáčku a navštívila lékaře, který potvrdil diagnózu syndromu toxického šoku. „Byla to situace: máš velké štěstí, že nejsi mrtvá. Toxický šok vás může zabít během několika dnů, měla jsem velká štěstí,“ dodala. I když už je doma z nemocnice, stále má před sebou dlouhou rekonvalescenci.

Video  Křečové žíly a metličky - MUDr. Júlia Černohorská 
Video se připravuje ...

Celebrity-chachacha ( 11. září 2023 09:37 )

Všechno jen kvůli nízkému IQ .
Doufám že to vyfotila a dala na svoje stránky
🐔🤮🤮🤮

lucie13 ( 10. září 2023 22:41 )

To se několik týdnů nemyla a nesvlékala, že si nevšimla šňůrky mezi nohami?
Jen velcí chytráci si narvou dovnitř i šňůrku. Nechci ani vědět, jakou hnusnou rybinou její vagína byla cítit, o výtoku nemluvě, humus.

animka ( 10. září 2023 12:43 )

Tahle zpráva má asi takovou hodnotu, jako kdyby napsali - Anča nebyla dva dny na velké, na WC a pak ji bolelo břicho! To by byl super článek.

Zobrazit celou diskusi