Týnuš Třešničková se ráda chlubí svou postavou - stejně jako silikony. Jenže právě s jedním měla problém. Její organismus špatně zareagoval na implantát prsu a vytvořil takzvanou kapsulaci, tedy ztuhlé pouzdro kolem implantátu. To může být velmi bolestivé.

Operace tak byla v případě influencerky nutná. „Včera jsem podstoupila reaugmentaci kvůli té mé kapsulaci na jednom implantátu,“ přiznala Třešničková po zákroku s tím, že jí silikon vyměnili. „To jsem já těsně po probuzení z narkózy. Byla jsem happy, že je hotovo, a cítila jsem se skvěle, očividně,“ popsala Týnuš svůj snímek z nemocničního lůžka, kde je evidentně spokojená. V nemocnici si ji pak vyzvedl přítel, který jí přivezl květinu.

Před operací nebyla nervózní, nebyl to její první chirurgický zákrok. Po hrůzné tragédii, jež se stala na dovolené v Turecku, strávila v nemocnici několik měsíců a podstoupila několik operací, včetně těch plastických. Za svou popálenou kůži se dnes již nestydí, naopak se hrdě vystavuje klidně i v plavkách.

Fotogalerie
64 fotografií