Zkraje léta se Týnuš odhodlala k obrovskému kroku - poprvé od své nehody si na sebe vzala bikiny, a dokonce se v nich vyfotila na sociální síť. Na břiše sice ještě byly vidět jizvy, ale jelikož každý z nás má jistě něco, čím se nerad chlubí, na pláži byste její drobnou nedokonalost jistě přehlédli.

Ostatně u krásné hnědovlásky je spousta dalších možností, na co se dívat - ať už štíhlá postava či tvář. Sama youtuberka už teď ale naštěstí ví, že se skrývat nemusí. 

„Chtěla bych ještě moc poděkovat za překrásné reakce na předchozí fotku v bikinách. Dodali jste mi odvahu, abych si druhý den vzala znovu tyto dvoudílné krásné. A zase to bylo o trochu jednodušší. Jste úžasná podpora,“ poděkovala fanouškům a další den na pláži v italském Lignanu zvolila zajímavě střižené plavky ve světle zelené barvě. Jen v nich zářila a navíc horní díl dal vyniknout jejímu poprsí.

Teď už se tedy Třešničková nebojí a další večer zase zvolila černé šaty, které také leccos odhalovaly. To už ale nebyla v Lignanu, nýbrž na romantické procházce večerní Veronou, městem Romea a Julie. A zřejmě s sebou také nějakého toho Romea měla, a to svého italského přítele. Zdá se, že jim to klape a ona tak tráví stále více času právě v Itálii.

Jak k popáleninám přišla?

K osudné nehodě došlo na podzim roku 2018, kdy byla Týnuš s tehdejším partnerem Viktorem Hájíčkem na dovolené v Turecku. Když navštívili vyhlášenou restauraci v Istanbulu, probíhala tam zrovna ohnivá show, která se vymkla kontrole. Došlo k výbuchu, přičemž mladá kráska stála zrovna nejblíže. Utrpěla popáleniny druhého stupně na 35 procentech těla, včetně obličeje. Musela se pak dlouhou dobu léčit po nemocnicích v zahraničí.

 

Video
Video se připravuje ...

Týnuš Třešničková: Promluvila o svém partnerovi Italovi! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Fotogalerie
84 fotografií