Moderátor Televizních novin na Nově si dcery pořídil po deseti letech - nejstarší Vanessa už vylétla z hnízda, Sophie (17) a Leontýnka (7) žijí s rodiči v domku nedaleko Prahy. 

„Vanessa je už dávno samostatná jednotka, navíc se pohybuje v byznysovém prostředí, kterému já moc nerozumím a žije v zahraničí. Samozřejmě už bych mohl být dědečkem a moc se na tu roli těším, ale zatím to není aktuální,“ pochlubil se Blesku Rey, který si nenechal ujít představení designově unikátního modelu škodovky.

Koranteng je totiž roky věrný české značce aut a už několik měsíců jezdí elektromobilem. „Je to moje nová závislost a opravdu si užívám to ticho v autě,“ směje se moderátor. 

Video
Video se připravuje ...

Hvězda Novy Rey Koranteng: Pravda o vztahu s Borhyovou! Markéta Reinischová

Rey Koranteng je momentálně s manželkou Monikou a dcerami na dovolené v Řecku. „Užijeme si moře a pak vyrazíme s holkami po Česku. Mám strašně rád hrady a zámky, vždy si představuji, jak to tam chodilo v době, kdy je obývali jejich majitelé. Kupodivu to baví i prostřední dceru, která je taková tajemná slečna a jsem za to rád,“ netají se. 

Koranteng také už víc jak 20 let tvoří s Lucií Borhyovou (45) moderátorskou dvojici v hlavní zpravodajské relaci na televizi Nova. Jak to s ní má? 

Lucka byla dvakrát těhotná, takže jsem ji dvakrát vyměnil, poprvé za Míšu Ochotskou(38), pak za Kristinu Kloubkovou(46), ale jinak jsme pořád spolu. Jsme dlouholetí kamarádi, bydlíme vedle sebe a naše děti chodí do stejných škol, takže jsme jak rodina,“ směje se moderátor a dodává: „Jsme spolu od pondělí do soboty téměř celý rok, neslyšíme se akorát o dovolené. A když někdo zavolá, tak víme, že se něco děje.“ 

Fotogalerie
54 fotografií