Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Finka se stala milionářkou díky uklízení: Je na něm závislá!

Autor: fik - 
20. srpna 2023
09:30

Auri Kananenová je třicetiletá milionářka z Finska. Na sociálních sítích sdílí videa, kde cestuje po celém světě a zdarma uklízí domy a byty lidem, kteří trpí nějakou nemocí a sami toho nejsou schopni. Díky sponzorům a reklamám si tímto koníčkem vydělala několik milionů dolarů.

Žena původem z Tampere začala v roce 2020 na internetu sdílet videa, ve kterých uklízí špinavé a zaneřáděné domy. Za uplynulé 3 roky jí tento koníček vydělal miliony.

Začátek kariéry 

Nadšenkyně pro úklid začala bezplatně uklízet o víkendech. V témže roce začala své vlastní podnikání. Proměny domů poté začala sdílet na sociálních sítích, kde má nyní přes 10 milionů fanoušků. 

„Uklízení je zábava, je to ta nejlepší věc vůbec. Naprosto to miluji, cítím se pak spokojená, šťastná a mám pocit, že je můj život kompletní,“ svěřila se pro deník Mirror. „Miluji svoji práci. Je velmi uspokojující, když můžu utřít silnou vrstvu prachu, je to prostě nejlepší pocit. Týden co týden se za tím pocitem honím a vždycky se snažím najít co nejšpinavější domy,“ vysvětlila. 

Video  Uklízení je zábava: Říká žena, která se stala milionářkou kvůli uklízení cizích domů zdarma  - Instagram
Video se připravuje ...

Čím špinavější, tím lepší 

Přestože Auri tráví celé dny ve špinavých domech, věří, že je její nos „slepý“ a že „plesnivý odpad voní vždycky stejně.“ Nevadí ji ani krysy a řídí se jednoduchým heslem. „Čím špinavější, tím lepší,“ tvrdí. 

Influencerka vypověděla, že ti, kteří její pomoc vyhledávají, často trpí nějakou nemocí, traumatem, nebo problémy s pohyblivostí. Uklidu sami nejsou schopni. Jejich domy jsou pak plné plísně, prachu, špíny i odpadků, které sahají až po kolena. Některé domy jsou prý tak zaneřáděné, že majitelé dlouhá léta neviděli vlastní kuchyň.

„Většinu času tito lidé bojují v kruhu negativity. Chci se pokusit tento kruh porušit a dát jim možnost pozitivní změny,“ objasnila. Kananenová sama se podle vlastních slov v minulosti potýkala s depresí a tak se do kůže těchto lidí dokáže snadno vžít. „Dokážu s těmi kteří potřebují pomoc ztotožnit a soucítit, protože jsem byla v jejich kůži. Proto jsem opravdu ráda, že jim dokážu pomoct bez jakýchkoliv nákladů. Za úklid mi jsou vždy moc vděční, někteří mi poté dokonce napsali dopis a někteří řekli, že jsem jim pomohla dostat se z negativního kruhu, z čehož se cítím skvěle,“ dodala. 

MarekBadatel ( 20. srpna 2023 13:53 )

Pro spoustu lidí kteří žijí v těžkých podmínkách je komunistický převrat způsob jak přežít, lepší než umřít hlady nebo na dehydrataci. Proto se dostávají k moci diktátoři. Lidé tím říkají: žije se nám velmi zle. Komunismus a omezení z něj vyplývající nějakou dobu tolerují využijí k vlastnímu přežití a pak se pokusí znovu vybudovat lepší a funkční demokracii. To se vlastně stalo i u nás. Byla to odpověď a reakce na mnichovskou zradu. A předválečnou ekonomickou krizi. Všechny tyhle režimy vznikaly vždy když selhávala demokracie, tržní ekonomika a sociální systém

cesky_novinar_ ( 20. srpna 2023 12:22 )

To je teda super zpráva.
A o komunistickém puči v Nigerii nic?

Zobrazit celou diskusi