Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Drama na promítání filmu Barbie: Video zachytilo šílenou rvačku dvou žen!

Autor: jel - 
11. srpna 2023
22:03

Neuvěřitelné video umístila na svůj profil na TikToku Sophia Ferreirová. Na promítání filmu Barbie v Brazílii během závěrečných titulků došlo ke rvačce dvou žen. 

Podle webu Times Now během filmu jedna z matek v sále pouštěla svým dětem na mobilu videa, aby je zabavila. To samozřejmě rušilo ostatní v diváky.

Video  Rvačka dvou žen po promítání filmu Barbie v Brazílii  - TikTok
Video se připravuje ...

Video zveřejněné na TikToku, které autorka stáhla poté, co se stalo virální, zachycuje moment, kdy se při závěrečných titulcích další divačka rozhodne si to s bezohlednou matkou vyříkat.

Ta se k ní ale i nadále chová arogantně a vše vyeskaluje tím, že do dívky v růžové strčí a ona upadne mezi sedačky. Ta si to ale nenechá líbit a matku začne mlátit botou. Obě ženy od sebe nakonec otrhnou přihlížející.

Komentující na sociálních sítích se povětšinou staví na stranu dívky v růžovém. Nechápou, jak si matka může dovolit hlasitě rušit při filmu ostatní. Shodují se, že měla děti nechat doma, pokud věděla, že sledovat dlouhý film nevydrží. „Pokud se nechtěla dívat na film, za který zaplatila, měla děti vzít někam jinam,“ napsal jeden z uživatelů. 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi