Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Jedinečná nabídka pro milovníky Barbie: Ikonická růžová vila je k pronájmu na Airbnb!

Autor: rc - 
23. července 2023
05:00

Do kin zamířil jeden z nejočekávanějších filmů tohoto léta Barbie a společnost Airbnb se rozhodla udělat radost jejím fanouškům! Milovníci růžového světa populární panenky mohou strávit noc v jejím „domku snů“ v Malibu v Los Angeles. Pobyt v růžové vile je navíc zcela zdarma!

Naprostý poprask po celém světě vzbudil film Barbie a to ještě ale ani pořádně nevstoupil do kin! Barbie si ve filmu zahrála Margot Robbieová (32) a v roli Kena se blýskl Ryan Gosling (42). Ve světě vypuklo doslova Barbie šílenství, a tak se společnost Airbnb rozhodla učinit jedinečnou nabídku všem fanouškům blonďaté panenky. Ti nemusí pouze nasávat atmosféru světa Barbie prostřednictvím nového filmu, ale její růžový svět mohou zažít na vlastní kůži!

Replika ikonického hracího domečku

Pronajmout si mohou její vilu, která leží v Malibu! Dům byl postaven podle ikonického hracího domečku z roku 1961. Rozlehlá růžová vila leží na pobřeží. Nabízí jedinečný výhled na oceán, má rozlehlou terasu s bazénem, posilovnu i taneční studio. Hosté si navíc mohou prohlédnout úctyhodný Kenův šatník a z pobytu si odnesou sadu žlutorůžových bruslí a surfů Impala, jimiž je Ken známý. Hostitelkou ale není panenka Barbie, jak tomu bylo v roce 2019, kdy panenka slavila 60. narozeniny, nýbrž její přítel Ken. Barbie totiž vyjela na turné k jejich novému filmu! „Zatímco je Barbie pryč, Ken pronajímá svůj pokoj na Airbnb,“ stojí v nabídce. Fanoušci tak nebudou pobývat v pokojích blonďaté panenky, ale v pokojích jejího přítele Kena.

Pobyt zcela zdarma!

Pobyt je zcela zdarma. „Protože Ken nemohl přijít na to, jak stanovit cenu pobytu v Malibu DreamHouse, budou pobyty zcela bezplatné,“ uvedla společnost. „Všichni máme sny a Barbie má to štěstí, že jich má plný dům, a nemůžeme se dočkat, až budeme hostit hosty v tomto jedinečném a troufáme si říct jediném oficiálním Kenově domě,“ dodává.

Video  Obrovská žůžo párty nejen pro Barbíny začíná!  - Vertical Ent., idh
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi