Sedmačtyřicetiletá influencerka Olivia Parazine z Nashvillu v americkém státě Tennessee milovala Barbie a její domečky už jako malá, a proto se v návaznosti na uvedení letního trháku Barbie do kin rozhodla kompletně přeměnit svou zahradu ve skutečný růžový sen.

Podívejte se, co inspirovalo Olivii:

Video
Video se připravuje ...

Trailer k filmu Barbie Warner Bros.

Díky svým zkušenostem s kutilskými projekty jí proměna trvala přibližně týden. Během toho natřela starý zahradní nábytek na růžovo, přidala nové polštáře, dekorace, přehozy a květiny. "Jako malá holka jsem Barbie milovala, a když jsem viděla, že se chystá nový film, inspirovalo mě to," přiznala se Olivia ke své vášni, kterou si konečně splnila.

Designérka Sarah Greenwood a dekoratérka scén Katie Spencer, které tvořily kouzelný set pro natáčení filmu, se nechaly při stavbě Barbie domečků inspirovat modernismem poloviny minulého století v Palm Springs. Dámy prý nikdy jako malé nevlastnily žádnou panenku Barbie, a proto se musely ponořit velmi hluboce do studia veškerého příslušenství, které k tomu patří. Evidentně odvedly skvělou práci a jsou inspirací pro kutilky na celém světě. Olivia je toho důkazem.