Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Módní policie Iny T.: Outfity v odstínu růžové!

/
  • Růžová podle Iny T.!
    19. června 2023 ● 05:00

    Nenáviděná i milovaná barva patří k hrstce odstínů, jež vzbuzují výrazné reakce. Oblíbenost růžové v posledních letech stoupá díky trendu Barbie Core, jež je podpořen očekávaným filmem o legendární panence i výraznou frekvencí na módních molech a v kolekcích předních návrhářů. S něžnou romantikou i dívčím pelem spojovaná barva má různorodou škálu odstínů od pastelově jemných po neonově syté, z nichž si vybere každý módní nadšenec. Jak si s valéry růžové umí poradit známé ženy českého showbyznysu?

  • 1.

    Natálie Grossová (20) Liga ležérního neumětelství 4

    Je sice pravda, že období pandemie dalo průchod enormnímu zájmu o pohodlnou módu v čele s ležérními domácími soupravami, doba covidu je ale pryč a s ní i do gumy stažené tepláky, jež patří pouze do útrob našich domovů. Což platí i pro tristní komplet zpěvačky v podání zkrácené, bříško odhalující crop mikiny a barevně navazujících tepláků, které zdobí výrazné boční kapsy na zip. Omluvou vkus opomíjejícího modelu budiž nízký věk nositelky, u níž je osobní styl, doufejme, v procesu hledání.

     

    Natálie Grossová
    Autor: Profimedia.cz

  • 2.

    Tereza Pergnerová (48) Afektovaná snaha o mladistvost 4

    Hvězda devadesátek s divokou drogovou minulostí preferuje před lady elegancí pohodovou ležérnost, která se projevila i v jejím modelu při otevření nové expozice na téma džínů z 80. let. Z divokého mixu stylů vystupují především obřími kapsami doplněné široké kalhoty, jež připomínají, že se sice tzv. kapsáče v cyklech vrací, ale v jiném, značně sofistikovanějším provedení. Afektovaný model snažící se působit mladistvě ztrácí body na nesourodosti jednotlivých částí, jež nejsou ve stylové harmonii. Sakem počínaje, kalhotami konče.

    Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

    Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy