Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Léto v bílé podle Iny T.: Sporné detaily Vondráčkové a Kašák na hraně vkusu!

/
  • Bílá očima Iny T.
    5. června 2023 ● 05:00

    Čistotu a nevinnost symbolizující barva patří k létu a vysokým teplotám a dodává v monochromatismu a při vhodné volbě nositeli svěží vzhled a pečeť luxusu. Neutrální valér zářivě bílé vhodně působí i v kombinaci tón v tónu, ve spojení s béžovou či krémovou, jež ho nechají adekvátně vyznít. Avšak zatímco černá nedostatky figury umně upozadí, obrácená strana barevného spektra v podání all white looku je nebezpečně podtrhne. Které celebrity prokazují v celobílých outfitech cit pro věc a kdo se volbou netrefil?

  • 1.

    Natálie Kotková (29): Dekonstrukce košile 1-

    Někdejší modelka a miss, nyní úspěšná influencerka, vsadila na bílou pro představení nové řady pracího prášku. V nezvyklém, fazónu košile dekonstruujícím střihu šatů nechala vyznít originální formu a záměr, jež se líbivé masovosti mainstreamu obloukem vyhýbá a prezentuje nositelčin osobitý vkus. Štíhlé nohy odhalující rozparek dodává celku na vzdušnosti, jen černá podrážka jinak dobrých mokasín je tvrdým rušivým elementem bez návaznosti na celek.

    Natálie Kotková
    Autor: Profimedia.cz
  • 2.

    Monika Leová (31): K inspiraci nejen pro těhotné 1

    Podruhé těhotná moderátorka a modelka svým outfitem kombinující béžovou a sněhově bílou barvu prokázala, že jiný stav, co se módy týče, nemusí být nutně omezující. Úpletové, vroubkem puncované šaty na jedno rameno kopírují kontury figury a v režimu minimalismu dokonale spolupracují s bělostným sakem, jež stvrzuje sílu jednoduchosti, nezpronevěřujíc se klasice. Širokou krempou doplněný klobouk ve stejné barvě a stejně tak lodičky do ostré špice čistotu stylu umně dotahují, nezasloužíce si jedinou výtku.

    Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

    Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy