O rok starší sestra slavného českého fotbalového útočníka Patrika Schicka (27) je sice už dávno dospělou dámou, na první pohled ale pořád vypadá, jako by sotva dokončila střední školu.

Půl roku po porodu mladšího syna Liama vyrazila do Dubaje a v plavkách své křivky předvedla ze všech stran. Vyzkoušela si kromě toho i seskok z letadla s padákem, jízdu na vodním skútru a navštívila mezinárodní dostihový závod. „Žiju život, který jsem si vysnila,“ rozplývala se na sociálních sítích u příspěvků, které její dobrodružství zachycovaly. 

Vzkaz spolužačkám

Našla si ale i chvilku na to, aby z ráje boháčů popíchla své někdejší rivalky ze základní školy. „Když jsem před 15 lety začínala s modelingem, holky na základce byly zlé! Dost často měly trapné průpovídky na moji hubenou postavu, výšku, ale nejvíce na mé husté obočí… Abych zapadla do party a nemusela neustále poslouchat tyhle narážky, celé obočí jsem si tenkrát vytrhala do úzkých čárek. V agentuře se tehdy málem zhroutili… Právě díky němu jsem se dostala do světa módy! Naštěstí narostlo brzy zpět. Teď je husté obočí zase trendy a chce ho každá. No… já ho mám! Svoje a přírodní! A ty nány, co mi vždycky záviděly, teď můžou závidět dál. PS - vím, že mne všechny sledujete,“ rýpla si do bývalých spolužaček. 

Video
Video se připravuje ...

Kristýna Schicková na Českém plese: Prozradila, proč nebude další miminko David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
118 fotografií