Obě modelky mají už jeden porod za sebou, a tak už ví, kdy jde do tuhého. Kristýna Schicková se už svého druhého syna nemůže dočkat, a má sbalenou tašku do porodnice neustále v autě.

Modlím se, aby mě to na akci nepřepadlo, ale co, tak bych skočila do auta a do porodnice dojela. Za pár dní rodím a pořád se miminku nechce ven,“ svěřila se Blesku modelka, která s manželem Lukášem Třešňákem už jednoho syna mají. 

I když to není vidět, tak 14 kilo nahoře mám, ale věřím, že je stejně jako u prvního porodu všechny nechám tam. Jsem ráda, že budeme mít druhého kluka, protože bude jediná ženská v rodině a budu si to užívat,“ směje se kráska, která před porodem stihla podpořit kampaň Pink October - „Podporujeme povědomí o rakovině prsu“, pořádanou značkou oblečení Lindex. 

Video
Video se připravuje ...

Kristýna Schicková před porodem Markéta Reinischová

To Jitka Boho raději už domov neopouští, i když do poslední chvíle vybalovala krabice s věcmi, protože se stěhovali do nového bytu. 

Všude vysáto, prach utřený, napráno, nažehleno, vytřeno, čistě povlečeno, sprcha naleštěná, hlava umytý, tašky sbalené, poslední krabice vybalená. No, už by to mohlo přijít, čekám a už se nemůžu dočkat,“ hlásí modelka, ta čeká své druhé dítě s politikem Tomášem Hřebíkem. 

Fotogalerie
38 fotografií