UniCredit party se jako každý rok nese v duchu luxusu, kterým se rády obklopují všechny tuzemské hvězdy. Na akci, která se jen hemží kráskami ve vytříbených róbách a jejich mužskými doprovody v na míru šitých oblecích, si letos nenechala mezi prvními ujít ani topmodelka Denisa Dvořáková (31), která ve Varech i přímo na této akci potkala svého ex Jakuba Prachaře (38) s jeho současnou láskou, herečkou Sarou Sandevou (25). „Skončilo to mezi námi normálně přátelsky, tam není nějakej problém, že bysme si něco udělali, to určitě ne. Normálně jsme se pozdravili,“ prozradila Blesku, jak to dnes mezi sebou mají.

A na party nechyběla ani zástupkyně slavných, aktuálně těhotných žen, krásná sestra fotbalisty Patrika Schicka (27) Kristýna Schicková, která si vzala model s odhaleným bříškem ve stylu nedávno těhotné zpěvačky Rihanny (34). „Spojila jsem se s Kubou Ponerem. Proč by ženy takhle nemohly vyvalovat pupíček, každá žena v tomhle období září. Jsem v šestém měsíci a bude to chlapeček. Chtěla jsem holčičku, zkoušeli jsme všechny metody, ale je to bohužel osud. Vlastně bohudík,“ přiznala Blesku kráska.

Další odhalenější model vynesla i influencerka A.N.D.U.L.A., vlastním jménem Aneta Chovanová (32), která se přítomným rozhodla předvést své cvičením vydřené půlky. Kromě toho je známá i komplikovaným milostným životem. Před několika měsíci se rozešla se svým o 16 let starším přítelem, podnikatelem Františkem Doležalem (48). Poprvé to s ním ukončila během těhotenství, tehdy zjistila, že má její partner slabost pro další ženy, podruhé i přes již zasnoubený stav zjistila, že Františkovi po první zlé zkušenosti stále nedokáže důvěřovat.

Mezi dalšími hvězdami zazářily například modelka Karolína Mališová (25), která si vzala velmi odvážné fialkové šaty s hlubokým výstřihem a průhlednou sukní značky Elisabetta Franchi, herečka Iva Pazderková (42), bývalé první dámy Livia Klausová (78) a Dagmar Havlová (69), lékárnice Jana Doleželová (41) či návrhářka Beata Rajská (59), která vynesla výrazné barevné šaty. Že by vlastní?

Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins už je v rodině Pavla Nedvěda! Jak ji přijaly jeho děti? Markéta Reinischová

Fotogalerie
77 fotografií