Po včerejším zahájení následovala stylová tradiční Moët párty! Nejvíce pozornosti na sebe strhla modelka, která vyrostla v dětském domově, Veronika Kašáková. Ta oblékla velmi odvážnou asymetrickou stříbrnou róbu značky Anamé.

Oděv sestávající z proužků látky byl z nějakého důvodu střižen tak, že z něj snad za všech okolností vykukovala bradavka! Skoro se zdálo, že jde o záměr... Průstřih byl totiž umístěn naprosto přesně v místě, kde měla modelka dvorec.

Kašáková včera na červeném koberci chyběla. Původně sice měla v plánu se zúčastnit, její malý syn ale na poslední chvíli dostal virózu. A tak jako milující máma všechno odvolala.

Ačkoli na Moët party už přišla, ve Varech je jen na pár hodin. Pak opět spěchá za synem... Předtím se ale ještě stihla na stejné akci převléct do červených šatů s odhalenými zády. Asi tušíme proč...

A o pár chvil později potkalo podobné faux-pas i modelku Andreu Verešovou. Ta si vzdala hedvábné bílé šaty, pod nimiž samozřejmě neměla podprsenku. Odvážný hluboký výstřih pak zapříčinil, že z profilu bylo vidět více, než asi sama tušila. Zatímco popíjela Moëta, ostatní přítomní se mohli kochat pohledem na její bradavku. Což ostatně v galerii můžete i vy!

Na akci dále nechyběla například Jana Plodková (40), Hana Vagnerová (39), Jitka Schneiderová (49), Iva Pazderková (42), Jan Dolanský (44), Helena Třeštíková (73), Igor Rattaj (51), Michael Kocáb (67) nebo hlavní hvězda festivalu, Liev Schreiber (54).

Video
Video se připravuje ...

Lucie Šlégrová na zahájení MFFKV 2022 Gabriela Maryšková

Fotogalerie
65 fotografií