Na začátku června manželé Decastelo oznámili po třinácti letech rozchod. Co se ale zdálo náhlé, byl ve skutečnosti prý velmi dlouhý proces, během kterého manželé už žili víc vedle sebe, než spolu. 

„Děti jsou na prvním místě. A my se fakt nemáme vzájemně za co mstít. Prostě jsme poslední roky žili jiný životy,“ vysvětlil scénárista Primy Renév otevřené zpovědi pro eXtra.cz.

K nevěře, ze které ho teď mnozí osočují, prý rozhodně nedošlo, třebaže se se svou současnou milou zná už nějaký ten čas. „Samozřejmě se známe z basketu. Ale s první Evoujsme o problémech mluvili už mnohem, mnohem dřív, než jsme se s druhou Evou poznali blíž,“ tvrdí René. 

Svou manželku navíc prý o všem průběžně informoval. „Radši jsme si to (s Evou Decastelo – pozn. red.) říkali, teda já jí, protože na nějaký podvádění moc nejsem. Takže o Evičce jsem jí řekl hned. A v tu dobu už jsme věděli, že spolu nebudeme,“ uvedl. Zároveň dodal, že ačkoli se jeho láska zvěčnila prstýnkem, na zásnuby prý ještě nedošlo.

Scénárista se k celé věci dlouze vyjádřil také v sobotu na svém instagramu. „Byl to vlastně trochu zázrak, že se nám tak dlouho dařilo utajit, že náš vztah skončil. A to je to podstatné: DLOUHO. Nebyl to ani z jedné strany úprk do náruče někoho jiného, ani jeden z nás není šokovaný nebo zoufalý,“ píše ve svém vyjádření. Tak snad si to samé myslí i Eva...

Video
Video se připravuje ...

Konečný verdikt pro Terezu H.! Decastelo prý randí a manžel se zasnoubil před rozvodem? Bára Horáková

Fotogalerie
65 fotografií