Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Letošní Vary ovládlo erotické dusno: Festival spálených podprsenek!

/
  • Letošní Vary ovládlo erotické dusno: Festival spálených podprsenek!
    1. července 2022 ● 21:56

    Odhalené dekolty, sexy křivky, rozparky až k spodnímu prádlu a hlavně... Žádné podprsenky. Slavnostní zahájení letošního, v pořadí už 56. ročníku MFF Karlovy Vary, se dá bez nadsázky označit za největší sexy přehlídku roku.

  • 1.

    Radka jako na pláži

    Červený koberec si zřejmě spletla s pláží spisovatelka Radka Třeštíková (41), která měla odhalené bříško a prsa zakrytá jen pruhem látky. Ostatně tato autorka bestsellerů, která se předvedla i ve StarDance, má po rozchodu s manželem Tomášem (44) mladšího partnera. A tak zkrátka ukazuje, co je v ní. 

  • 2.

    Odvážná matka Ramba

    Odvážný model vynesla i Tereza Ramba (32), dříve Voříšková. „Původně jsem měla vybranou velkou růžovou róbu, ale Maty mi řekl, že to nejsem já,“ smála se hvězda filmových Bobulí a mimoděk tak prozradila, že jí s výběrem nepomáhal stylista, ale manžel a tanečník Matyáš Ramba (32). Její model byl dechberoucí a hlavně se nedalo poznat, jak vlastně vše drží, jak má... 

     

    Ramba se též svěřila, co stojí za její skvělou figurou krátce po druhém porodu. „Myslím, že to jsou geny. Pořád jím sladký, ale hodně běhám kolem dětí a chodíme do lesa, takže možná hodně chození...“ Své dvě děti mají také s sebou. „Rádi bychom viděli aspoň půlku nějakého filmu,“ vtipkovala Tereza.

  • 3.

    Hanka chtěla déšť

    Hana Vagnerová (39) také zřejmě podprsenku nechala doma, stejně tak nevzala do Varů ani nového přítele. Naopak už jako tradičně rozjela dámskou jízdu s Petrou Nesvačilovou (36).

     

    Hanka si dokonce přála bouřku a déšť. Ještě bude muset odjet na natáčení, ale vrátí se na premiéru svého filmu Hranice lásky, který provází pověst až skandálně erotického snímku. Asi chtěla zmoknout a odhalit ještě něco víc...

     

     

    Video
    Video se připravuje ...

    Petra Nesvačilová a Hana Vagnerová Blesk TV

  • 4.

    Barbie bez podprsenky

    Na festivalu bylo opravdu velké množství krásných dam a žen a leckteré jsme ani my nepoznali. Třeba tato brunetka s úsměvem, za který by se nemusela stydět modelka ani panenka Barbie, předvedla opravdu nadupaný dekolt. A že na sobě neměla podprsenku, asi netřeba ani říkat. V jejím případě to bylo skoro až do očí bijící...

  • 5.

    Dospivová po vzoru Kardashianek

    Odvážné šaty po vzoru Kendal Jennerové z klanu Kardashianek zvolila bývalá modelka, designérka a také exmanželka miliardáře Marka Dospivy (52) – Eliška Dospivová (45). Dlouhé černé rukávy a na hrudi jen pár cárů zakrývajících to nejnutnější. A vše drželo, jako by snad gravitace přestala fungovat.

  • 6.

    Zářivá Šoposká

    Svazováním svých předností se neobtěžovala ani štíhlounká kráska Marika Šoposká (32), známá jako Bibi z Ordinace v růžové zahradě 2. Ostatně ve StarDance ukázala, že je v ní skrytá i ďáblice, nejen diblík a neviňátko. Venku na světle byla její róba krémová, ale uvnitř už to trochu vypadalo na stříbrnou, a tak zkrátka v přítmí trochu zářila.

  • 7.

    Obdařený doprovod Mihulové

    Alena Mihulová (57) vypadala samozřejmě opět elegantně, ovšem leckoho upoutal spíše její doprovod. Krásná a přírodou velmi obdařená blondýnka, o níž herečka později mluvila jako o asistentce a manažerce. „Poznali jsme se při natáčení Domácí péče a od té doby o mě pečuje,“ žertovala Mihulová, kterou tentokrát nedoprovázela dcera, jak bývá zvykem.

  • 8.

    Vysvětlení Dolákové

    Korunu tomu nasadila Alena Doláková (32) alias Holena z pohádky Tři bratři, jež se po hotelu Thermal promenovala rovněž bez podprsenky. „Ty už jsme spálily, abychom podpořily Ameriku!“ reagovala na zákaz potratů v USA zrzavá herečka. 

     

    Video
    Video se připravuje ...

    Alena Doláková na festivalu ve Varech Blesk TV

    Fotogalerie
    154 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 24

lekno: Dianthos : Jak vypadá ten „zárodek“ do 6 týdne, to víte ?
Od 5. týdne mu bije jednoduché srdce, v 6. týdnu je zformována kostra. Rozvíjí se mozek a další orgány. Začínají se tvarovat nos, ústa a uši. Není to jen shluk neživých buněk. Ten tvoreček je moc životaschopný a usilovně pracuje na sobě od svého početí..

cit.: “Prvý deň (24-30 hodín) je človek jednobunkovým organizmom, DNA určuje farbu jeho očí, vlasov, výšku atď.
• 20 dní od počatia sú vytvorené základy mozgu a nervovej sústavy (mozgové vlny možno zachytiť v 40. dni)
• 22 dní od počatia bije jednoduché srdce , od 30. dňa tečie v cievach krv,
• na 30. deň je dieťa asi 10 000x väčšie ako bolo po počatí (vtedy má asi 0.1mm),
• v 6. týždni dieťa reaguje na dotyk,
• medzi 6. a 7. týždňom sa dieťa hýbe, jeho pohyby mama pociťuje až o ďalších 10 týždňov,
• 7.5 týždňa od počatia dieťa začína kopať
• 8 týždňov od počatia má dieťa 3 cm a vyvinuté všetky vnútorné orgány,
• 12-týždňové bábätko sa vie usmiať,
• 28-týždňové dieťa rozoznáva hlas svojej mamy a používa 4 z 5 zmyslov – zrak, sluch, chuť a hmat,
• 34-týždňové dieťa vie rozoznať hudbu a hýbať sa do rytmu.“
/zdroj – cenapotratu.sk/

(03. 07. 2022 19:15)

lekno: Dianthos : Máme rozdílný názor na pojem „životaschopný“ v tomto tématu. Já ho chápu tak, že když je dětský „zárodek“ od početí schopen se vyvíjet za matčiny pomoci, výživy – tak je on životaschopný a žije už svůj život. Není součástí těla matky. Není on její srdce, nebo ledvina.. „Zárodek“ má vlastní mini-tělíčko od svého početí, které od 1. okamžiku začne žít a vyvíjet se. Proto ho nazývám dítě. Po narození se dále vyvíjí – roste, nějakou dobu stále ještě s matčinou pomocí /kojení/. Jen už se nenachází v jejím těle..
Ano, každé dítě má právo na lásku, na milující rodinu, případně na bezpečné prostředí a pomoc, laskavou výchovu od lidí v dětství, když jeho rodiče nejsou u něj. Ale ještě větší právo má dítě na svůj život, který se mu nemá ukončit ani před narozením. Pokud ho matka nebude chtít – na to jsou dětské útulky a podobná zařízení. No myslím - když ho matka nechtěla, proč byla aktérkou při jeho početí ? Jestli nešlo o znásilnění, mohla se chovat zodpovědněji. Ne jen si užít sex a pak se zbavit nechtěného následku. Považuji to za kruté vůči tomu malému „zárodku“, který žil a po usmrcení ho odhodí jako odpad, nebo je použitý např. pro farma-koncerny..

(03. 07. 2022 18:30)

Dianthos: Zárodek děťátka (není to ještě dítě) rozhodně není životaschopný. Právě to matčino tělo ho vyživuje, chrání. Není to jako vejce, které potřebuje už jenom teplo, aby se v něm ze zárodku zrodil živočich.
Žena má právo si rozhodnout o svém těle. O tom, jestli chce na svůj úkor vyživovat ten zárodek a porodit dítě, o které se pak bude muset postarat. Dát mu lásku. Protože bez ní z toho zárodku nevznikne kvalitní člověk.
Pokud se na to žena necítí, nemá k tomu podmínky, necítí k tomu zárodku lásku, pak je pro oba lepší to těhotenství včas ukončit. Do 6. týdne, tzv. miniinterrupce, by rozhodně zakazována být neměla. Je to život té ženy, její svědomí, ona se s tím musí vypořádat.
Navíc planeta je přelidněná. K čemu plné dětské útulky těmi, kterých se jejich matky vzdaly, protože je nechtěly a nemají je rády? Každé dítě přece má právo na lásku, milující rodinu. Právo na to, narodit se chtěné a milované.

(03. 07. 2022 01:22)

lekno: Podle mě, slova žen na podporu potratu : „Moje tělo – moje volba“, při tomto tématu nesedí.. Tělo děťátka od jeho početí je jeho tělo, ne matčino. To dítě má právo na svůj život od svého začátku, neboť od té doby žije - je životaschopné.. A nepodpořila herečka volnými vnadami celou Ameriku. Možná jen podobné osoby jako ona, kterým nevadí zabíjení nenarozených dětí. Celá Amerika není za potraty. Je tam obrovské množství lidí, kteří jsou proti..

(02. 07. 2022 18:40)

lekno: Ano, Alena D. ve videohovoru tomu nasadila korunu, takovou s rohy. Spálila, odhodila svou podprsenku i se srdcem, zdá se mi.. Kdyby byla ona na místě nenarozeného dítěte, které právě zabíjejí v těle jeho matky – ani plesové botičky by jí nepomohly. Příjemně by se necítila.. Jsou fakt až tak omezené tyto ženy, aby nechápaly, že dítě cítí bolest, když ho zabíjejí v těle matky ? Je to na videích, brání se, uhýbá před smrtícími nástroji. Kráva je moudré stvoření, ale tohle ? 23-týdenní nenarozené děti těsně před jejich utracením by tato herečka pozdravila stejně, jako tady ? „Krásný večer i vám..“

(02. 07. 2022 18:37)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy