TV Nova si dokázala pojistit čísla sledovanosti své nejpopulárnější reality show, když oslovila Ornellu a Pepu Koktovy s nabídkou zúčastnit se natáčení Výměny manželek. A protože pár už měl jednu podobnou zkušenost s kamerami díky dřívějšímu pořadu Štiky, nebáli se tak kývnout na tuto výzvu.

Ornella v druhé rodině prožívala těžké momenty. Rozhovořila se nejen o náročných rodinných vztazích, ale i  o mýty opředeném náhlém zchudnutí jejího manžela.

Josef Kokta již v devadesátých letech nakumuloval majetek, který by mu leckdo mohl závidět. „Po revoluci jsem dělal výhybkáře na dráze. Pak jsem na půdě objevil prvorepublikovou oválnou ceduli Obecní úřad se znakem Československa. Nápad byl venku, nabídl jsem to všem obcím v republice. Vznikly první penízky. Tím začal obrovský vzestup celé firmy,“ uvedl postarší podnikatel. Ten však nebyl věčný. Krom pár přehmatů mu do rozpočtu zasáhl i nákladný rozvod se svou bývalou manželkou Gábinou Partyšovou. Pak už šla celá podnikatelstká kariéra z kopce. 

„Když přišla Ornella, v tu chvíli jsem neměl už téměř nic. Věděla to, říkal jsem jí, že jde do starého, chudého chlapa. Přesto na tom trvala, že se mnou chce zůstat a mít se mnou Quentina. Určitě to byla láska, jinak by to osmnáctiletá holka neudělala,“ uvedl pyšně Pepa na adresu své manželky.

Pád během jediné noci

Nejhorší okamžiky pro pár nastaly při narození prvorozeného synka. „V té době jsme nic neměli. Pepa měl akcie v bance, která byla dvě stě let stará. A přes noc zmizela z trhu. Vzbudil se a přes noc přišel skoro o miliardu,“ svěřila se Ornella o těžkých začátcích.

Pro mladou dívku to tak musel být naprostý šok, protože si životním stylem pohoršila. „Vyrostla jsem v blahobytu. Jezdili jsme na drahé dovolené, byla jsem taková princeznička. Měsíčně naše čtyřčlenná rodina utrácela asi dvě stě tisíc,“ dodala.

Dnes však už se ale období partnerského finančního přežívání proměnila v opravdový život. Ornella se blýskla sama svým podnikatelským duchem a podařilo se jí rozjet byznys s jezdeckými potřebami. A  nutno podotknout, že celé pětičlenné rodince se tak poslední dobou prý neuvěřitelně daří.

Video
Video se připravuje ...

Trojnásobná matka Ornella Koktová: Další operace břicha! Markéta Reinischová

Fotogalerie
44 fotografií