Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Máma (56) s dcerou (23) šokují sociální sítě: Vypadají jako dvojčata!

Autor: rc - 
12. srpna 2023
12:30

Krásná influencerka Gabriella Vigoritová (23) má na sociální síti velkou základnu fanoušků. V příspěvcích se často objevuje po boku své maminky Catherine Galassové-Vigoritové (56). Ačkoliv od sebe mámu s dcerou dělí třiatřicet let, jsou si natolik podobné, že si lidé myslí, že jsou dvojčata! Stejně se oblékají a líčí, dokonce spolu prý chodí i na soutěže krásy.

Rodačka z americké Kalifornie má se svou maminkou velmi blízký vztah. Jsou nejlepšími kamarádkami. Třiadvacetiletá Gabriella je úspěšnou influencerkou, na sociální síti TikTok ji sleduje 385 tisíc fanoušků. A právě ve videích se objevuje po boku své mámy Catherine. Od sebe je sice dělí třiatřicet let, ale jsou si neuvěřitelně podobné.

Jejich videa mají miliony zhlédnutí a lidé nevěří, že se jedná o matku s dcerou. „Mohla by to být vaše sestra!“ napsala fanynka Melissa. „Závidím, jak jste si s mámou blízké,“ dodala Alyssa. Gabriella navíc přiznala, že videa, ve kterých figuruje i její máma, mají na sítích větší úspěch. „Jsme nadšené, když se našim videím tak daří,“ pochlubila se Gabriella pro britský deník Daily Mirror s tím, že s mámou pracují i jako modelky.

Catherine má se světem modelingu zkušenosti, kdysi vyhrála Miss Connecticut USA. A dcera jde v jejích šlépějích. Přála by si, aby Gabriella vyhrála Miss USA a Miss Universe. „Doufám, že budu pokračovat v jejím odkazu. Soutěžím od svých devatenácti let,“ uvedla kráska s tím, že s maminkou mají zvláštní pouto, jemuž málokdo rozumí.

Nicméně prý dělá blízký vztah problémy v jejím milostném životě. Mnoho nápadníků mladé krásky se polekalo kamarádského vztahu, který s mámou má. „Moje máma mě velmi chrání. To způsobilo určité problémy, protože chce, abych s ní byla pořád. S nikým jiným,“ přiznala Gabriella.

Video  Influencerka Sofi Maure si vzala samu sebe.  - tiktok/sofimaure07
Video se připravuje ...

Radka Křížová ( 20. srpna 2023 12:37 )

Spíš jak před a po 33 letech než dvojčata na čem ujizdi autor článku,že se mu rozostril zrak

Uživatel_5522193 ( 12. srpna 2023 13:41 )

Tak proč si ji nevezme v Americe si berou pejsky s vdávaji se sami za sebe. To byl zase krásný článek 🙈

Zobrazit celou diskusi