Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Pasažér nachytal pracovníka na letišti: Schválně házel s křehkými zavazadly!

Autor: fik - 
17. července 2023
21:41

James Elson, jeden z cestujících společnosti Ryanair, mohl z paluby letadla jen bezmocně přihlížet, jak zaměstnanec letiště hází s jeho zavazadly. Ta přitom obsahovala hudební nástroje a citlivé zacházení s nimi bylo nanejvýš důležité. James video sdílel na Twitteru a to vyvolalo žhavou diskuzi. 

James Elson řekl, že se díval z okénka, když zaměstnanec letiště vykládal zavazadla z letadla. Místo opatrného zacházení ale uviděl něco, co ho nanejvýš znepokojilo. Zaměstnanec s jeho hudebními nástroji totiž ledabyle házel.

Britský deník Daily Star uvedl, že James mohl incidentu jen bezbranně přihlížet z okna a celou věc natáčet. Video posléze sdílel na twitteru s popisem: „O naše křehké hudební nástroje pečujeme - ne. Naprosto otřesný zákaznický servis. Myslete na částku, kterou jsme za vás zaplatili.“ Video se okamžitě stalo virálním a v komentářích se rozjela vášnivá diskuze. 

„Je to absolutně hanebná služba. Se zavazadly zákazníka by se mělo zacházet opatrně. Netrvá to dlouho, aby jste byli opatrní s něčím, na čem je hned patrné, že je to něco křehkého. Očekával bych trochu respektu ze strany všech zaměstnanců letecké společnosti, “ tvrdí jeden z mnoha komentářů pod videem.

„To je záměrné, o tom není pochyb,“ tvrdí další uživatel twitteru. 

James se ale také setkal se zpětnou vazbou lidí, kteří tvrdí, že zaměstnanec letiště nedělá nic špatného a hudebník měl využít jiný způsob přepravy nástrojů.

Hudebník na svém twitteru později sdílel video kapely hrající na hudební nástroje z prvního videa s popisem: „Kytary jsou i přes nejlepší snažení Ryanair naštěstí v pořádku.“

Pipina Královská ( 21. července 2023 06:45 )

Může bejt rád, že si zaměstnanec nehrál na rockera a rovnou mu ty kytary tam nerozstřískal o zem v metalovém rauši 🤣🤣🤣🤣

Zobrazit celou diskusi