Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Jste muž, nebo žena? Profesionální kulturistka se zlobí, že lidé tápou v jejím pohlaví

Autor: pma - 
12. srpna 2022
15:14

Profesionální kulturistka Carol Bennettová z USA má velkou zlost. Lidé na veřejnosti totiž často kritizují její vzhled a dokonce se jí ptají, zda je mužem, či ženou. Sportovkyně tráví v posilovně mnoho hodin týdně a také je to na jejím těle vidět. I když kulturistiku miluje, přiznává, že jsou pro ni reakce od okolí občas velmi těžké.

Ve světě kulturistiky sbírá jedno uznání za druhým, avšak v běžném životě je občas nešťastná. Řeč je o profesionální sportovkyni Carol Bennettové ze Spojených států amerických, která svůj život zasvětila kulturistice a zvedání těžkých vah.

I když Carol její kolegové uznávají a sbírá na soutěžích mnoho cen, trápí ji, co jí lidé v běžném životě jsou schopni říct. Často totiž schytává nehezké poznámky na svou tvrdě vydřenou postavu.

Cítila jsem se ublížená

Ve videu s americkou kulturistkou Rhetou Westovou přiblížila, co se jí v minulosti například stalo. Když čekala ve frontě na oběd, přistoupil k ní neznámý muž a dlouhou chvíli si Carol prohlížel.

Když se ho žena po chvíli zeptala, co od ní potřebuje, zeptal se prostě: „Jsi muž, nebo žena? Nejsem si jist, jsem zmatený“. A to sportovkyni tvrdě zasáhlo, uvedl web Daily Star.

„Cítila jsem se ublížená. Moje city byly zraněné a nevěděla jsem, jak na toho chlapa reagovat. Netušila jsem, co mu mám říct,“ přiznala po traumatizujícím zážitku Carol.

Nabídky na rande 

I když se s posměšnými narážkami na svou postavu prý setkává, má stále mnoho fanoušků, kteří ji obdivují a chválí. „Vaše vášeň pro kulturistiku je inspirující. Navíc ta postava je vážně skvělá,“ napsal Carol na sociálních sítích jeden ze sledujících. „Jste silná sexy žena. Jen tak dál,“ komentovala jinou fotografii další uživatelka.

Kulturistka během rozhovoru přiznala, že občas od mužů dostává nabídky na rande, i když je její tělo samý pevný sval. „Je to pro muže velmi zajímavé dívat se na ženu, která má velké svaly. Některým se to líbí, ale často je to nutí pochybovat o vlastní sexualitě,“ přiznala Carol.

karmazdarma ( 12. srpna 2022 16:46 )

Tak je pravda, že je celý Vin Diesel. Chudák holka.

nika70 ( 12. srpna 2022 16:37 )

To je zrůda. Stejně jako ta naše Věra Mikulcová.

baronessa ( 12. srpna 2022 15:24 )

A to se diví? Vypadá jako chlap a jestli mluví tenkým hláskem, pak je pochopitelné, že to lidi v okolí plete.

Zobrazit celou diskusi