Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Sexy babička (51) odhalila tajemství svého mladistvého vzhledu: Kokosová voda a mráz!

Autor: pma - 
30. července 2022
21:31

Je jí jedenapadesát, ale vůbec na to nevypadá. Blonďatá sexy kráska Gina Stewartová má dokonalou postavu, kterou by jí mnohá žena mohla závidět. Přezdívá se jí „nejvíc sexy babča světa“ a nyní se rozhodla svěřit světu svůj recept na mladistvý vzhled. Tajemstvím je prý odpočinek v kryokomoře a pití kokosové vody.

Málokdo by při pohledu na Australanku Ginu Stewartovou řekl, že jí je jednapadesát. Rodačka z australského Gold Coast vychovala čtyři děti a před nedávnem se také stala babičkou. Na sociálních sítích jí sleduje na 340 tisíc uživatelů, které Australanka ráda dráždí svými svůdnými fotkami. Dostala se i do magazínu Maxim, kde ji zařadili mezi nejvíc sexy modelky.

Britskému deníku Daily Mail se kráska svěřila, co stojí za jejím skvělým vzhledem.  „Osobně si dávám sklenici kokosové vody denně, zvláště během cvičení nebo po něm,“ řekla Gina. Kokosová voda prý pomáhá urychlit metabolismus, zlepšuje vlasy a pokožku a také pomáhá zmírňovat záněty a bolestivost svalů. Pití kokosové vody, ale není jediným fíglem, který k udržení mladistvého vzhledu praktikuje. Každý den si Australanka dává studenou sprchu a navštěvuje také kryoterapie. Pravidelné cvičení a pohyb Gina provozuje téměř každý den.

Gina dále prozradila, že se vyhýbá cukru všude, kde je to možné a označila ho za „nepřítele“. Svým sledujícím na sociálních sítích také doporučila, aby si v obchodě pořádně četli složení potravin. Sexy babča ale přiznává, že někdy zhřeší. „Všichni musíme být realističtí, občas si dám pivo, dort nebo čokoládu. Je to ale jen občas a ne každý den,“ přiznala se Gina.

To, že je z Australanky celebrity, má podle ní i svou stinnou stránku. V posledních měsících se Gina musela přestěhovat, protože paparazzi fotografové odhalili, kde bydlí.

Video  Sexy babička se vzteká poté, co jí smazali profil na sociální síti pro pubescenty  - Instagram
Video se připravuje ...

 

lollo ( 31. července 2022 13:10 )

Tak vypadá jistě dobře, ale zapomněla v tom výčtu uvést plastiky a obličejová vylepšení, když už. Jinak radši měla mlčet, jsou k smíchu tyto radilky.

krtek. ( 30. července 2022 22:36 )

xicht vyžehlenej photoshopem

Zobrazit celou diskusi