Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Rohan skončil po úrazu jako invalida: Na vozíčku teď skákal z 50 metrů bungee jumping!

Autor: rc - 
17. května 2022
09:00

Australan Rohan Sills miluje adrenalin a ačkoliv je upoután na invalidní vozík, život si vychutnává plnými doušky a vůbec se nebojí extrémních sportů. Dokonce skočil bungee jumping! Výška seskoku byla 50 metrů a Rohan ho absolvoval na invalidním vozíku!

Rohan Sills se živil jako tesař a v roce 2016 při práci utrpěl vážný úraz. Na staveništi spadl z výšky třech metrů. Skončil na invalidním vozíku. Svému handicapu navzdory se snaží žít naplno a plnit si své sny. „Vše, co jsem od nehody v roce 2016 chtěl, bylo jít dál a žít svůj život,“ napsal na instagram v roce 2018.

Svých slov se stále drží a dokonce vyrazil i do Sky Parku v australském Cairns, aby skočil bungee jumping. Výška seskoku podle Daily Mail je v tamním parku padesát metrů, čehož se Rohan vůbec nezalekl. S bungee jumpingem má zkušenosti, již v loni v tom samém parku skákal, ovšem tentokrát to byla daleko větší výška.

Nechal se natáčet z několika úhlů a video publikoval na instagramu. Po seskoku je ve videu slyšet, jak říká, že to bylo „epický“. „Chlape, jsi skutečný hrdina, protože si jdeš za svými vlastními sny,“ napsal k videu jeden fanoušek. „Tohle je super inspirující,“ napsal další. Seskok absolvoval i s invalidním vozíkem. Bez něj prý nešlo seskok absolvovat a to kvůli kovovým kolíkům, které má v zádech.

 

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi