Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Roztomilý ježek je hvězdou sociální sítě: S majitelkou cestuje po světě!

Autor: rc - 
5. března 2022
05:00

Pomyslnou korunku krále instagramu nosil do roku 2018 ježek Pokee. Roztomilé zvířátko, které mělo miliony fanoušků, v roce 2018 zemřelo. Majitelka Talitha Girnusová (29) se nějakou chvíli se smrtí svého parťáka nemohla vyrovnat, ale nakonec se ujala ježka Herbeeho, který po Pokeem převzal korunku a zároveň se stal i filmovou hvězdou!

Ježek Pokee pobláznil instagram a získal si srdce milionů fanoušků. Jeho majitelka Talitha Girnusová ráda cestuje po světě a svého mazlíčka brala s sebou. Právě na dovolených vznikly roztomilé fotografie a zcestovalý ježek se stal hitem sociální sítě. V roce 2018 ale přišla zdrcující zpráva. Ježek dostal bakteriální infekci po operaci zubů a zemřel. „Potom jsem se cítila hrozně. Ztratila jsem svého nejlepšího přítele. Nemohla jsem už otevřít instagram, protože jsem měla zlomené srdce,“ svěřila se rodačka z Německa pro deník Bild. Rozhodla se změnit prostředí, aby se se ztrátou lépe vyrovnala. Ještě před cestou na Nový Zéland se chtěla nechat ale tetovat. „Chtěla jsem si nechat vytetovat Pokeeho, abych ho mohla vzít s sebou na Nový Zéland,“ řekla pro deník.

Nový nástupce

Dlouho bez kamaráda s bodlinami ale nezůstala. Ještě než se stačila vydat na Nový Zéland, zavolala jí fanynka a sdělila jí, že má ježečka, ale nemůže si ho nechat, protože má silnou alergii. Talitha se ho rozhodla ujmout a den před jejím odletem si přinesla domů ježka Herbeeho.

Filmová hvězda

Herbeeho si okamžitě zamilovali fanoušci na instagramu. Nástupce slavného ježka Pokeeho se dostal dokonce i před kameru. Rok poté, co si ho Talitha vzala domů, jí přišla nabídka, aby hrál v reklamě. Reklama začíná tím, že má přeběhnout ulici a srazí ho auto.

V dalším okamžiku je vidět, jak malá holčička dělá pro něj hrobeček a vyrábí bezpečnostní obleček, který dá novému ježkovi, aby mohl bezpečně přejít ulici. Talitha přiznala, že během natáčení se hrozně bála, aby auto stačilo zabrzdit a Herbeeo nepřejelo. „Ale vždycky jsem si říkala: V případě nouze bych mohl ještě zasáhnout,“ dodala Talitha.

Spontánní fotky

Ačkoliv se instagramu věnuje na plný úvazek, focení prý neprobíhá každý den, ale jednou za dva až tři měsíce. Zároveň se prý jedná o spontánní fotografie. „Například, když vidím krásnou květinu a ježek je vzhůru, tak ho vezmu ven. Ježek se pak může trochu proběhnout a pak ho zvednu a udělám sérii fotek,“ uvedla.

Fotek během pár sekund udělá hned několik a následně je upraví. Je pro ni prý velice důležité, aby fotky byly veselé a rozveselili lidi. Kromě instagramu ale ještě vede obchod, v němž prodává zboží svým fanouškům. Dokonce se odstěhovala na venkov, aby byli její schovanci v přírodě. Její rodina se totiž dost rozrostla, kromě Herbeeho se stará o další dva ježky a má pět koček.

VIDEO: Mladá influencerka Paris Ledge ve videu na TikToku ukázala svou maminku. Lidé si myslí, že je to její sestra!

Video  Mladá influencerka Paris Ledge ve videu na TikToku ukázala svou maminku. Lidé si myslí, že je to její sestra!  - TikTok
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi