Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Blonďatá kráska v luxusních bourácích: Muži Alex za její vášeň šikanovali!

Autor: jžk - 
21. února 2022
17:36

Usedá za volanty nejrychlejších aut světa. V bourácích se vyzná. Australanku Alex Hirschiovou (36) sleduje již přes 70 milionů fanoušků na instagramu!

Pohledná Alex si v současné době vydělá i šestimístnou částku za jeden příspěvek, objevila se v Top Gearu a setkala se s mnoha celebritami. Než se ale dostala mezi nejznámější motoristické hvězdy, narazila milovnice aut na odpor průmyslu ovládaném muži. Šestatřicetiletá žena totiž reprezentovala svět automobilů v krátkých zábavných naučných videí a oslovila i ty, kteří do té doby nerozeznali ferrari od porsche.

Za pouhé čtyři roky od doby, kdy opustila kariéru rozhlasové moderátorky a soustředila se pouze na svůj koníček, se komunita kolem Alex rozrostla na 25 zaměstnanců a více než 70 milionů sledujících fanoušků. Ze začátku na ni však muži z branže pohlíželi s despektem. „Když jsem začínala, cítila jsem na sobě jejich odsuzující pohledy. Na moto akcích jsem byla téměř vždy jediná žena v místnosti,“ řekla pro The Sun.

Psychické problémy

Obsah, který baví miliony lidí z celého světa, však některým internetovým „hrdinům” leží v žaludku. Kvůli negativním komentářům musela nakonec blondýnka navštěvovat terapeuta. „Před dvěma lety jsem se trochu zhroutila, protože jsem 300 dní v roce strávila na cestách,“ prozradila Alex, které chyběla rodina, přátelé i psi. „Byla jsem vyčerpaná, covid byl pro mě vlastně požehnáním,“ vzpomíná.

Její kanál na youtube, kde má již přes 10 milionů odběratelů, byl oceněn za raketový nárůst popularity, byla oceněna titulem Influencerka roku a zařazena na žebříček 50 nejvlivnějších žen v arabském světě. Australanka totiž žije v Dubaji. Platforma, kterou vytvořila umožňuje lidem z celého světa sdílet společnou vášeň včetně přibývajícího ženského publika.

Nepříjemně rychlý proces. Tušíte ale, jak moc rychlý? V těchto případech je potřeba jednat. A to rychle!

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi