Rodačka z Zanesville v Ohiu, jejíž pravé jméno bylo Jane Marczewskiová,podle TMZ zemřela v neděli. Všichni její fanoušci ji ale znali především coby Nightbirde.

Pod tímto jménem vystupovala ostatně i v show America's Got Talent. V 16. řadě pořadu patřila mezi horké favority, ostatně i obávaný porotce Simon Cowell (62) ji ocenil a zmáčkl tzv. zlatý bzučák, aby ji okamžitě poslal do dalšího kola.

Už tehdy zaujala i životním příběhem plným nástrah. Během castingů, které se natáčely loni v létě, už prozradila, že je nemocná. „Mám rakovinu v plicích, v páteři a játrech. Mám šanci na přežití dvě procenta, ale dvě procenta nejsou nula. Je to aspoň něco a já si přeji, aby lidi věděli, jak úžasné to je,“ prohlásila tehdy statečně.

Snažila se žít naplno, a proto se také přihlásila. Nakonec musela ale ze soutěže odstoupit - svým fanouškům na sociální síti tehdy oznámila, že se její stav zhoršil a ona už nemá dost sil.

Nakonec bohužel její život vyhasl příliš brzy. „Velmi nás zarmoutilo, když jsme se dozvěděli o jejím skonu. Naše kondolence míří k jejím nejbližším – rodině a přátelům v této těžké době. Milujeme tě, Nightbirde“, napsal na instagram i moderátor americké show Terry Crews.

VIDEO: Divoký život a záhadná smrt Whitney Houstonové

Video
Video se připravuje ...

Divoký život a záhadná smrt Whitney Houston  Videohub

Fotogalerie
22 fotografií