Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Krasavice (20) se po týdnu zamilovala do svého „sugar daddyho“: O peníze prý nejde!

Autor: rix - 
20. února 2022
18:22

Udržovat si jednoho „sugar daddyho“, tedy staršího movitého partnera, který si přítelkyni vydržuje, mladičké krasavici Ashe Choprové nestačilo, proto svůj čas dělí rovnou mezi tři! Ti jí za to dopřávají život plný luxusu. Jen ze vztahů se svými milenci má prý kolem 175 000 korun měsíčně. Přišla ovšem komplikace. Do jednoho z nich se prý zamilovala. A o peníze prý vůbec nejde... 

Nejpodivnější je rychlost, s jakou se do postaršího pracháče zamilovala. Že je v tom až po uši, prý zjistila už po týdnu randění! „Velmi rychle jsem si uvědomila, že tady jde o mnohem více, než jen o peníze,“ uvedla se šťabajzna. „Jsem nadšená, když s ním mohu hovořit. Nečekám, až hovor skončí, abych mohla jen sebrat peníze,“ pochvalovala si. 

Jakoby narazila na svého prince na bílém koni. Zdá se, že je dokonalý. „Mám ráda jeho smysl pro humor, úsměv nebo to, jak se na mě kouká,“ popsala zamilovaná dvacítka. Dříve ji láska nezajímala. Nechala práce, kde brala pakatel, a rozhodla se balit starší muže. Najednou mohla peníze jen rozhazovat. „Teď to chci začít brát vážně,“ zdůraznila. 

Otázkou je, jestli bude ochotná vzdát se luxusu, kterým ji ostatní muži zahrnovali. Kromě značkových kabelek a bot dostala nedávno darem nový iPhone 13 jen proto, že se jí rozbil starý mobil. Jak uvedl deník The Sun, od chlapů si nechává platit i všechny kosmetické procedury. 

„Doufám, že letos budu mít zaplacené zvětšení prsou, ale to může vyžadovat více přesvědčování, protože můj hlavní suggar daddy nechce, abych se příliš změnila. Ale myslím, že nakonec řekne ano,“ uvedla s tím, že spolu chtějí jet na luxusní dovolenou. Ačkoli platí Ashe a jejím přátelům útraty v drahých restauracích, je přesvědčená, že tentokrát opravu nejde jen o peníze. 

„Uvědomila jsem si, že tentokrát jsem se skutečně zamilovala. Klidně bych se všech darů vzdala, kdybych to musela udělat, abych s ní mohla být,“ snaží se přesvědčit ty, kteří o ní pochybují.

Zobrazit celou diskusi