Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Influencerce během estetického zákroku zmrazili účet: Skončila bez peněz a s opuchlým rtem

Autor: rc - 
13. února 2022
16:03

Senzací se na sociální síti TikTok stalo video s Hareem Shahovou. Influencerka byla zrovna na estetickém zákroku, když se dozvěděla, že došlo k zmrazení financí na jejím účtu. Hareem neměla čím zaplatit, a tak odešla s výplní jen v části rtu.

Rodačka z Pákistánu, která žije v Británii, Hareem Shahová zažila nepříjemnou situaci na estetické klinice. Pohledná brunetka si tam zašla na výplň rtů, ovšem zákrok musela přerušit. Ve videu na TikToku, které vidělo víc jak 6,5 milionů lidí, uvedla, že je vyšetřována kvůli praní špinavých peněz.

„Jsem teď v Británii. Dneska jsem si zašla za doktorem na výplň rtů. Doktor zrovna dával výplň na jednu stranu rtu a já jsem se dozvěděla, že pákistánský federální úřad pro vyšetřování zmrazil můj bankovní účet,“ říká Hareem ve videu.

Hareem se tedy rozhodla odejít uprostřed zákroku, protože za něj nemohla zaplatit. Podle Dawn ji začal úřad vyšetřovat 12. ledna poté, co se ve videu chlubila hromadou peněz, kterou měla převézt z Pákistánu do Británie. Podle prohlášení úřadu cestovala influencerka z Karáčí do katarského Dauhá.

„Federální úřad pro vyšetřování napsal dopis britské národní kriminální agentuře, aby podnikl kroky proti Hareem Shahové, jejíž skutečné jméno je Fiza Husain,“ uvedl pákistánský úřad.

VIDEO: Kateryna Demers má vlasy dlouho jako Locika z Pohádky. 

Video  Kateryna Demers má vlasy dlouho jako Locika z Pohádky.  - Instagram/kateno4eklala
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi