Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Influencerka (36) je prý příliš sexy a muži ji furt obtěžují: Hodlá si najmout osobního strážce

Autor: rc - 
22. ledna 2022
22:01

Populární influencerka Monica Huldtová (37) ráda tráví chvíle v posilovně. Kráska, která chodí cvičit až pětkrát týdně, je ale prý příliš atraktivní, a tak musí neustále čelit dotěrným mužům, kteří z ní neumí spustit oči a rádi by se vloudili do její přízně. Aby mohla nadále v poklidu cvičit bez obtěžujícího vyrušování, chystá si najmout ochránce.

Sexy blondýnka Monica Huldtová je hvězdou sociální sítě instagram, kde má až 318 tisíc sledujících. Aby si udržela vypracované tělo, které vystavuje na fotografiích, chodí pravidelně do posilovny. Cvičí až pětkrát v týdnu a rozhodně ve svém úsilí nechce polevit, ačkoliv se z jejího bezpečného místa, jak posilovnu nazývá, stává noční můra.

„Jednou jsem se dívala do telefonu a přišel za mnou starší muž a řekl, 'přestaň mi zkoušet psát, nevzal jsem si telefon'. Odpověděla jsem mu, že mu nepíšu, a on se zeptal, zda-li to nechci udělat. Vadilo mi, že mu přijdu atraktivní,“ popsala nepříjemnou chvíli pro britský deník Daily Star s tím, že je ráda sama v klidu. Takové situace se prý stávají často a muži se s ní chtějí i fotit. Prý již v minulosti čelila sexuálnímu obtěžování a poté, co s ní začali muži flirtovat v posilovně, se jí vracejí špatné vzpomínky.

Osobní strážce

„Už jsem měla stalkera, který si nějak vyhledal moje číslo. Ten chlap mi napsal zprávu, v níž předstíral, že je někdo jiný jako kosmetička, fotograf, a dokonce i lékař,“ uvedla s tím, že musela zablokovat všechna čísla, z nichž psal. Na schodech na nádraží ji prý zas nějaký muž chytil za nohu a snažil se ji odtáhnout do uličky. Naštěstí ho vystrašili lidé, kteří šli kolem. Monica si tak chce najmout ochránce, který by ji doprovázel do posilovny a na další místa. Hodlá mu zaplatit až 3 tisíce amerických dolarů (cca 43 tisíc Kč) měsíčně.

VIDEO: Mladá influencerka Paris Ledge ve videu na TikToku ukázala svou maminku. Lidé si myslí, že je to její sestra!

Video  Mladá influencerka Paris Ledge ve videu na TikToku ukázala svou maminku. Lidé si myslí, že je to její sestra!  - TikTok
Video se připravuje ...

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

provokaterka ( 23. ledna 2022 07:21 )

Kdyby nosila burku nebo nikáb,tak by ji nikdo neobtěžoval a nepotřebovala by strážce.

rowatinex ( 23. ledna 2022 04:36 )

S takovými fotkami se diví ? Bože kdo jí vychovával ?

Zobrazit celou diskusi