Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Brunetka promluvila o práci influencerky: Je to dřina! Na vrchol se dostávala 4 roky

Autor: rc - 
6. ledna 2022
23:00

Leckdo by si řekl, že práce influencerky není žádná dřina. Britská influencerka a modelka Lauren Alexis (22) se proto rozhodla popsat, co takové povolání obnáší. Brunetka uvedla, že taková práce nemá časové omezení a vybudovat si velkou základnu sledujících, je obrovská dřina a běh na dlouhou trať.

Zatímco většina lidí má práci na osm hodin, práce influencerky prý nemá stanovenou pracovní dobu. Britka Lauren Alexis promluvila pro britský deník Daily Star o práci influencerky. Brunetka už má obrovský počet fanoušků. Na instagramu jich má až 1,7 milionů. Nicméně dostat se k takovému počtu nebylo vůbec pro dvaadvacetiletou krásku jednoduché.

Dlouhé čtyři roky strávila tím, že se věnovala svému profilu a vylepšovala ho do posledního detailu. Rodačka z Londýna uvedla, že klidně pracovala i ve dvě hodiny ráno. „Být influencerkou je to, co mi dalo tolik popularity a slávy. Je to samostatná výdělečná činnost a prostě musíte pracovat bez ohledu na to, kolik je hodin,“ řekla pro výše zmíněný deník. „Pracujete ve dvě hodiny večer nebo brzy ráno, když se vám to líbí. Je to vaše volba, je to hodně flexibilní, ale musíte pracovat, abyste udrželi na špici,“ vysvětluje Lauren, která není hvězdou pouze instagramu, ale se svými fanoušky komunikuje rovněž na Youtube a na streamovací stránce Twitch.

„Přála bych si v tom pokračovat dlouho, i když bych ráda vyzkoušela i jiné možnosti spolu s tím, že jsem influencerka,“ řekla s tím, že být influencerkou ji naplňuje a už tomu věnovala mnoho sil, aby se vypracovala. Fanoušky si získala hlavně díky sexy fotografiím. Nebojí se ukázat svou postavu ve spodním prádle a odvážných oblečcích.

VIDEO: Mladá influencerka Paris Ledge ve videu na TikToku ukázala svou maminku. Lidé si myslí, že je to její sestra!

Video  Mladá influencerka Paris Ledge ve videu na TikToku ukázala svou maminku. Lidé si myslí, že je to její sestra!  - TikTok
Video se připravuje ...

rottrek ( 6. ledna 2022 23:31 )

tak to nám to moc nevysvětlila, já totiž nevidím žádnou velkou dřinu v tom, vyvalit párkrát na fotkách kozy a úchyláci se valej sami

Zobrazit celou diskusi