Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Vnadná kráska ze soutěže o nejhezčí zadek se mění k nepoznání: Za plastiky chce dát víc jak milion!

Autor: rc - 
18. prosince 2021
22:18

Kráska s bujnými tvary Débora Portová, která soutěžila v soutěži Miss BumBum o nejkrásnější zadek, je hvězdou sítě pro dospělé OnlyFans. Díky prodeji erotických fotek si přišla na pořádný balík a nyní se snaží dietou, cvičením a plastikami získat tělo snů!

Z úspěchu na sociálních sítích se těší Débora Portová. Sexy blondýnka, která se pyšní plnými tvary, se rozhodla před rokem připojit na OnlyFans, kde má už pořádnou skupinu předplatitelů. Právě díky svým věrným fanouškům, kteří platí za její sexy fotky, si vydělala podle informací britského deníku Daily Star víc jak 50 tisíc dolarů (víc jak 1,1 milionů Kč).

Influencerka, která má úspěch i na instagramu, kde ji sleduje víc jak 688 tisíc lidí, a kdysi soutěžila v proslulé soutěži Miss BumBum, kde se hledala kráska s nejhezčím pozadí, se rozhodla, že vylepší svůj zevnějšek! Peníze z OnlyFans se rozhodla investovat do své proměny. „Už se cítím naplněná,“ informovala na sociální síti své fanoušky poté, co zahájila fitness.

Débora začala cvičit a drží přísnou dietu, aby docílila své postavy snů. Navíc se rozhodla i pro plastické operace. Na blondýnce už je změna patrná, nicméně podle sebe ještě nevypadá tak, jak by si přála. „Stále chci ještě pár kilo shodit,“ svěřila se pro server cenapop.uol.com.br s tím, že jí její fanoušci fandí.

VIDEO: Jak si Češi užívali pornokaranténu?

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi