Půvabná Nikola Čechová, která po boku zpěváka a příležitostného herce (známého například z Ordinace v růžové zahraděMilana Peroutky (31) donedávna moderovala Snídani s Novou, na sociální síti, kde je coby bývalá youtuberka a vlivná influencerka velice aktivní, rozjela zajímavou debatu. Téma: strach. Její followeři se jí svěřili, že se nejvíce obávají samoty, smrti svých blízkých a nenaplnění očekávání (nejenom) svého okolí. „Je zajímavé, že opravdu drtivá většina máme tyhle strachy společné,“ prozradila sympatická světlovláska, která se proslavila pod přezdívkou Shopaholic Nicol.

„Já mám ještě jeden strach, který mám už odmala, a pořád se mě nepouští, i když jsem myslela, že z toho vyrostu. Mám opravdu panickou hrůzu ze tmy. Nevím pořád, z čeho to pramení, ale musí to mít nějaký původ…“ dumala veřejně ve svých instastories. „Pro mě třeba populární ‚týden ve tmě‘ byl týdnem v pekle. Ve tmě mám velkou úzkost a panikařím. Na spoustě strachů se dá pracovat, ale s tímhle nějak nemůžu hnout celý život…“ přiznala.

VIDEO: Shopaholic Nicol odsoudila chování influencerky Šulcové! Měla by víc přemýšlet 

Video
Video se připravuje ...

Shopaholic Nicol odsoudila chování influencerky Šulcové! Měla by víc přemýšlet Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Podvědomou paniku pociťovala dlouhou dobu ale i při něčem, co je pro mnohé z nás samozřejmostí: „Měla jsem strach chodit sama se sebou na jídlo. Plynulo to z mojí úzkosti, se kterou jsem chodila na terapie,“ obnažila duši před svými followery, jichž má jenom na instagramu 727 tisíc. Sezení s odborníky ale mělo alespoň v tomto ohledu pozitivní výsledky – dnes už si je sama schopná zajít na oběd do restaurace. „Necítím se furt na sto procent komfortně, ale nevadí mi to,“ dušuje se Čechová, která v prosinci oslaví své již dvaatřicáté narozeniny.

Fotogalerie
39 fotografií