Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Ruská influencerka (25) dostává výhrůžky místo Johanssonové (37). Smrt za podobu se Scarlett?

/
  • Scarlett Johanssonová a její dvojnice
    3. prosince 2021 ● 13:40

    Ruskou influencerku Jekatěrinu Šumskou (25) sleduje na TikToku přes 10,2 milionů fanoušků. Vypadá totiž úplně stejně jako Scarlett Johanssonová (37, Černá vdova)! Podoba s hollywoodskou herečkou má ale i odvrácenou tvář: Denně jí kvůli ní vyhrožují smrtí!

    Že se Jekatěrina podobá slavné marvelovské superhrdince, zjistila už dávno. „Když mi bylo asi dvanáct let, spolužáci za mnou přišli, ukázali mi fotku a já řekla: To jsem já?“ vzpomíná. Kamarádi ale kroutili hlavou a smáli se: „Ne, to je Scarlett Johanssonová, když byla malá!“

    A jak roky ubíhaly a Ruska rostla do krásy, podoba s herečkou byla čím dál zřetelnější. Velké oči, plné rty, stejný tvar nosu... „Lidé si mě s ní často pletou, já ale nepředstírám, že jsem ona. Jen vypadáme stejně,“ tvrdí.

    Kromě komplimentů jí ale kvůli Johanssonové chodí i výhrůžky. Čtyři roky zpátky proti sobě herečka poštvala miliony fanoušků tím, že se objevila v remaku slavného japonského anime Ghost in the Shell (2017). Rozzuřilo je, že hlavní postavu namísto Asiatky dostala bílá herečka. A část kritiky tehdy schytala i Jekatěrina. „Zabijme ji,“ vzkazovali uživatelé pod jejími videi. „Dodnes mi kvůli tomu hrozí smrtí,“ přiznává.

    A její největší sen? Odjet do Ameriky a setkat se se skutečnou Scarlett. „Ale chci žít vlastní život, ne ten Scarlettin,“ upozornila.

     

    Které další celebrity mají svého dvojníka?

  • 1.

    Brad Pitt (57)

    Pánové, jak skvělý by asi byl váš milostný život, kdybyste vypadali jako jeden z nejvíce sexy mužů planety? „Zkouší to na mě hodně žen,“ přiznává Brit Nathan Meads (35), který je dvojníkem Brada Pitta (57). „Stejně jako já je Brad gentleman a miluje svou rodinu, jen naše bankovní zůstatky jsou úplně rozdílné,“ směje se svobodný táta dvou dětí, který jako Pittův imitátor inkasuje přes 15 tisíc za vystoupení.

     

  • 2.

    Taylor Swiftová (31)

     

    S americkou zpěvačkou si Ashley (29) z Utahu pletou už od 14 let. „Jsem sama sebou, ale lichotí mi, že mě srovnávají s někým jako je ona,“ říká fanynka Taylor Swiftové (31). Příjmení však sdělit odmítá. „Chráním si své soukromí,“ vysvětlila dívka, která pracuje jako zdravotní sestra. „Lékaři a pacienti mě často žádají o podpis nebo fotku, ale zdvořile je odmítám,“ dodala Ashley.

     

  • 3.

    Marilyn Monroe (†36)

     

    Za božskou MM se Jasmine Chiswellová (27) ze Skotska vydává od roku 2019, kdy se nastěhovala do jejího bývalého domu v Hollywoodu. „Lidé mě zastavují na ulici a nevěří vlastním očím,“ říká dvojnice Marilyn Monroe (†36), která má na TikToku přes 13,3 milionu fanoušků. Za reklamu jí společnosti platí až 675 tisíc korun. „Je to práce na plný úvazek, změnilo mi to život,“ přiznává.

     

     

  • 4.

    Dwayne »The Rock« Johnson (49)

    Dokonalého dvojníka s holou hlavou a neuvěřitelnou muskulaturou má v Alabamě i herec Dwayne Johnson (49) s přezdívkou The Rock (skála). Je jím policista Eric Fields (37) z okrsku Morgan County. Nad jejich podobou se baví nejenom fanoušci, ale i sám herec. „Zajdeme spolu na pivo a povíš mi svoje příběhy, určitě jich máš spoustu,“ vzkázal muži zákona nedávno.

     

     

  • 5.

    Lady Gaga (35)

    Během letní olympiády v Tokiu bavila sociální sítě jordánská atletka Julyana Al-Sadeq (26), která tam zápasila v taekwondu. Všem totiž připomínala oscarovou zpěvačku a hvězdu trháku Zrodila se hvězda (2018)! „Lady Gaga udělá opravdu všechno pro to, aby nemusela na turné,“ vtipkovali lidé mezi sebou. Podoba s pěnicí ale byla sportovkyni k ničemu, brazilská konkurentka ji rychle vyřadila.

     

  • 6.

    Galerie

    Video: Klan Gucci (House of Gucci) je inspirován šokujícím skutečným příběhem impéria italského módního domu. 

    Video
    Video se připravuje ...

    Klan Gucci (House of Gucci) je inspirován šokujícím skutečným příběhem impéria italského módního domu. Tři desetiletí rodinné historie, v níž nechybí láska, zrada, dekadence, pomsta ani vražda, skládají dohromady mozaiku toho, co všechno s sebou nese slavná značka. Forum Film CZ

     

    Fotogalerie
    33 fotografií

     

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy