Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Modelka hlavou kartelu?! Na oslavě synových narozenin měla nechat zastřelit manžela

Autor: rc - 
18. listopadu 2021
22:17

V poutech skončila modelka Camila Marodinová. O influencerku se začala zajímat brazilská policie poté, co byl na oslavě narozenin jejího syna zastřelen její manžel Ricardo Marodin. Strážci zákona si nejprve mysleli, že je vůdcem drogového gangu, ovšem po jeho smrti se jejich pozornost stočila právě ke Camile, která údajně si vraždu svého manžela objednala a v čele kartelu stojí právě ona!

V pátek 12. listopadu si policie přišla pro Camilu Marodinovou. Brazilská modelka byla zatčena ve městě Matinhos ve státě Parana. O krásnou influencerku, která se pyšnila životem v luxusu, se začali kriminalisté zajímat poté, co se na oslavě jejího syna odehrála vražda.

Vražda na párty

V neděli 7. listopadu Camila a její manžel Ricardo pořádali narozeninovou párty, při níž jejich syn oslavil čtvrté narozeniny. Ozval se však výstřel a Ricardo padl k zemi mrtvý. Policie se dlouhodobě domnívala, že je vůdcem drogového kartelu. Podle informací britského deníku Daily Mail Camila strážníkům řekla, že si ho zřejmě někdo spletl s někým jiným a Ricardo se rozhodně nezapletl do něčeho nezákonného.

Vůdkyně gangu

Policie se případem zabývala a nakonec začala vyšetřovat samotnou Camilu. Při vyšetřování údajně zjistili, že Camila je vůdcem drogového gangu a vraždu svého manžela si prý objednala! Navíc je zapletena i do případu smrti dvou policistů. Strážci zákona naplánovali operaci, při níž zatkli nejen ji, ale rovněž dalších čtrnáct podezřelých členů kartelu.

Luxusní život

K zadržení Camily došlo podle informací britského deníku Daily Star ve městě Pinhais, když se vracela z návštěvy své matky. Policejní mluvčí uvedl, že zatčení bylo dopředu naplánované. „Vojenská policie zahájila operaci Ostentacao,“ uvedl s tím, že policisté na případu pracovali zhruba rok. Na jejím účtu našli víc jak 12 milionů Kč. Navíc zabavili pět luxusních vozů. Ve vozovém parku nechyběly dvě značky Audi, Honda, Chevrolet Camaro a Porsche. Camila byla navíc vybavena devětatřiceti zbraněmi.

VIDEO: Muž lákal z lidí peníze, které potřeboval na drogy. 

Video  Muž lákal z lidí peníze, které potřeboval na drogy.  - Policie České republiky
Video se připravuje ...

rudy_hnis ( 9. prosince 2021 09:28 )

Škrabálek asi neví, co znamená slovo kartel.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání