Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Influencerka Štěpánka (31) zbohatla prodejem větrů: V letadle se zamilovala do svého fanouška!

Autor: rc - 
22. ledna 2022
21:06

Při letu na romantické ostrovy Turks a Caicos našla prý lásku influencerka Štěpánka Mattová (31). Kráska, která dlouhodobě žije ve Spojených státech, ovšem původem je z Česka, si založila úspěšný byznys na prodeji vlastních větrů ve skleničce. Prodejem si přišla na miliony korun, ovšem nedávno jí překazil obchody zdravotní problém. Nicméně, ačkoliv se nedařilo v podnikání, Štěpánka přiznala, že se daří v lásce!

Až 200 tisíc amerických dolarů (4,3 milionů Kč) si podle britského deníku Daily Mail vydělala prodejem větrů ve skleničce influencerka Štěpánká Mattová. Nabídka na prodej plynů ve sklenici přišla od stránky pro dospělé Unfiltrd minulý rok v listopadu. Jednatřicetiletá blondýnka, která se proslavila účinkováním v reality show 90 Day Fiancé (90 dní do svatby), na nabídku přistoupila a podnikání rozjela. Pro server praguemorning.cz uvedla, že mnoho jejích klientů žije ve Spojených státech a v Kanadě, ale klientelu má i v Česku! „Jsem vlastně původem z Česka a v České republice jsem vyrůstala,“ řekla s tím, že se hrozně bála reakcí, až její blízcí v Česku, kteří jsou věřící, zjistí, čím se živí.

Strach o život

Lukrativní byznys s prodejem větrů jí překazily nedávno zdravotní komplikace. Štěpánka musela zajistit hodně zakázek, a proto si upravila jídelníček, který se skládal z fazolí, vajíček a banánových koktejlů. Zničehonic ji však začalo bolet na hrudi a musela jet do nemocnice. „Myslela jsem, že to jsou moje poslední chvíle. Bylo poměrně těžké dýchat. Pokaždé, když jsem se zkusila nadechnout, cítila jsem píchání u srdce,“ uvedla tehdy s tím, že se bála infarktu, ovšem následná vyšetření prokázala, že se jednalo o plynatost způsobenou její dietou. Musela změnit svůj jídelníček, což narušilo její podnikání. Ovšem Štěpánka prožívá údajně chvíle štěstí.

Láska s fanouškem

Přiznala, že našla lásku! Pro britský deník Daily Star uvedla, že se záhadným mužem se seznámila na palubě letadla. Seděl prý vedle ní a nabídl jí šampaňské. Tehdy letěla na karibské ostrovy Turks a Caicos. „Vlastně jsem teď na Turks a Caicos s někým, kdo je pro mě teď opravdu důležitý a jehož jsem potkala díky prodeji větrů. Byla jsem v letadle, seděla jsem v ekonomické třídě a měla jsem roušku. Člověk vedle mne na mne neustále koukat a já se snažila ukázat, že se směju, protože to nemohl vidět,“ popsala setkání s tím, že o ní všechno ví a vlastně její zvláštní podnikání jí našlo lásku! „Teď jsem s ním, zítra odlétám a mám letět do Los Angeles a myslím, že by vlastně mohl letět se mnou,“ uzavřela.

VIDEO: Mladá influencerka Paris Ledge ve videu na TikToku ukázala svou maminku. Lidé si myslí, že je to její sestra!

Video  Mladá influencerka Paris Ledge ve videu na TikToku ukázala svou maminku. Lidé si myslí, že je to její sestra!  - TikTok
Video se připravuje ...

Martin Lapáček ( 23. ledna 2022 00:31 )

To není žádná influencerka, ale obyčejný nechutný prase!

Uživatel_5407980 ( 22. ledna 2022 21:45 )

Prdnu ti do ksichtu po dvaňdě ucítíš takovej puch že budeš moje

Zobrazit celou diskusi