Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Turecká kráska (23) pózovala s obřím penisem! Soud ji za to tvrdě potrestal

Autor: rix - 
29. prosince 2021
13:52

Turecká třiadvacetiletá kráska Merve Taskinová musí pěkně litovat svého nápadu vyfotit se s obřím penisem v amsterodamském Muzeu sexu. Když snímky zveřejnila na sociální síti, došlápla si na ni turecká policie. Sexy dračice podle úřadů publikovala obscénní snímky a za to jí hrozily až  tři roky ve vězení! Nakonec od soudu odešla s podmínkou. 

Jakkoli se jí nápad zdál jako vtipný, tureckým policistům úsměv na tváři nevyvolal. Za pózování s modelem penisu v Amsterdamu byla Taskinová později zatčena a obviněna z obscénního chování. Turecká kráska mohla mít velký problém. Tamní zákony totiž stanovují, že každý, kdo sdílí podobné snímky, může dostat trest odnětí svobody až na tři roky.

Jak uvedl deník Daily Star, její obhájci u soudu proti tureckým zákonům tvrdě vystupovali. Podle jejich slov je snímek v rámci svobody projevu v pořádku a vyšetřování podle nich ukázalo, „jak daleko Turecko za světem“ je. S takovými argumenty ale právníci modelky neobstáli. „Prokutarura se vyjádřila v náš neprospěch,“ uvedla Taskinová na Instagramu.

Kráska tak dostala od soudu pět měsíců! „Přes to všechno je poměrně dobroá zpráva, že v rozsudku, který byl nade mnou vynesen, byl uplatněn odklad vyhlášení ustanovení,“ oddychla si turecká kráska, protože dostala pouze podmíněný trest. Jak uvedla, pokud do pěti let úmyslně nespáchá trestný čin, bude od trestu upuštěno. Dračice si tak bude muset se svými žhavými fotkami dávat velký pozor. 

Ředitelka muzea Monique van Marleová řekla BBC, že se obrátila na modelku Taskinovou, aby jí nabídla podporu. „Naše muzeum má za cíl pouze vzdělávat lidi o historii sexu,“ uvedla. „Obdivujeme tě, že ses vyjádřila a zveřejnila taková snímky,“ dodala. 

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi