Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Martyn je prý nejděsivější muž planety: Vydělává díky tomu miliony, čeká ho souboj s Hulkem!

Autor: DH - 
28. ledna 2022
09:48

Úspěšná herecká kariéra a miliony na účtu. To je bilance muže jménem Martyn Ford, kterého mnozí považují za nejděsivějšího muže planety. Více než 2 metry vysokého Brita brzy čeká prestižní boxerský zápas, který bude sledovat celý svět.  

Martyn Ford pochází z Minworthu, malé vesnice u města Sutton Coldfield ve West Midlands a v rozhovoru pro web Daily Star se Brit rozpovídal o tom, co říká na svoji pověst nejděsivějšího muže planety a mimo jiné i o náročné cestě za slávou a penězi.

Devětatřicetiletého Forda čeká v blízké době exhibiční boxerský duel se Sajadem Gharibim, který si ale neřekne jinak než „íránský Hulk“. Zápas tak lidé považují za souboj dvou nejtěžších boxerů planety, které se uskuteční v rámci galavečera v londýnské O2 Aréně. Ani jeden z aktérů přitom dosud profesionální zápas v boxu neabsolvoval.

Nominaci do prestižního boxerského zápasu si Ford vysloužil svým vzhledem a popularitou na sociálních sítích. Brit začínal jako kulturista, a protože měří přes dva metry a váží hodně přes 145 kilogramů, o jeho vzhled začal být zájem i ve filmech. Zahrál si třeba ve snímcích Kingsman: Zlatý kruh nebo Rychle a zběsile 9.

Mimo to má pak 3,2 milionu sledujících na Instagramu a za svůj život zatím podle webu Popular Net Worth shromáždil jmění 3,7 milionu liber, tedy v přepočtu asi 107 milionů korun. Velké jmění mu také plyne z různých placených spoluprací na sociálních sítích, značky rády využívají jeho děsivý vzhled.

sasa vs.cenzor ( 28. ledna 2022 20:38 )

- zkuste v Blesku napsat článek něco ve stylu o ZAKÁZANÝCH STEROIDECH ?
Jako bývalý řekněme voják tohoto Brita vyzvu na běh na 10 km v tzv. fullu !

Vyběhl by Včera aby tam na ZÍTRA byl !

Zobrazit celou diskusi