Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Alena má sedm plastik, aby vypadala jako Kim Kardashian: Je jak ze strašidelného komiksu, tvrdí kolegyně

Autor: rc - 
25. prosince 2021
19:07

Tvary přesýpacích hodin se pyšní Alena Omovyčová (27), která díky svému vzhledu dobývá sociální sítě. Na instagramu nádhernou tmavovlásku sleduje víc jak 1,6 milionů lidí. Rodačka z Ukrajiny je populární od svých čtrnácti let a tak její fanoušci mohli sledovat, jak se vzhled Aleny díky umění plastických chirurgů mění.

Smyslné plné rty, úzký pas a obří prsa! Po vzhledu slavné Kim Kardashian toužila influencerka Alena Omovyčová. Sedmadvacetiletá kráska je od svého dospívání je středem pozornosti. Alena však nebyla spokojená se svým vzhledem a tak se rozhodla investovat do proměny. Britskému deníku The Sun se svěřila, že má až sedm různých plastických operací, které jí pomohly k tomu, aby měla postavu přesýpacích hodin.

Sedm operací

Aby docílila kýženého tvaru svých prsou, údajně šla pod nůž celkem třikrát. Alena se pyšní rovněž vosím pasem, který už snad nemůže být ani užší. Toho prý dosáhla díky neustálému nošení korzetu. Proměnou však neprošlo jen její tělo, ale i obličej. Měla si nechat zvětšit rty, zvednout lícní kosti a poupravit i spodní čelist, aby měla oválný tvar obličeje. Někteří vzhled ukrajinské modelky obdivují. „Jsi jako sen,“ opěvuje její krásu jeden z komentujících. „Tak zatraceně sexy a úžasná a krásná,“ píše další.

Kritika od kolegyň

Nicméně její kolegyně z Ruska nejsou s jejím vzhledem úplně spokojené a nevraživost mezi influencerkami se podle výše zmíněného deníku stupňuje kvůli napětí mezi Ruskem a Ukrajinou. Přední ruská influencerka Lena Miro uvedla: „Kdysi byla Omovyčová krásná dívka, ale ve snaze o dosažení určitých hodnot se přetvořila tak, aby připomínala postavu z nějakého strašidelného a směšného komiksu,“ řekla na účet své kolegyně. „Není to žena, ale postava z počítačové hry pro b*bce,“ nebere si servítky další kritik.

VIDEO: Jak si Češi užívali pornokaranténu

Zobrazit celou diskusi