Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Emily (27) pracuje jako falešná přítelkyně: Přijde si na tři miliony ročně!

Autor: rc - 
9. prosince 2021
05:15

Předstírá, že je přítelkyně a vydělává miliony! Emily Kathleenová (27) sekla se svou prací poradkyně a začala pracovat jako dívka na webkameře. Nejdříve nevěřila, že ji změna kariéry uživí, ovšem nyní si novou práci nemůže vynachválit. Bydlí v luxusním domě se čtyřmi ložnicemi a vydělává téměř tři miliony ročně!

Rodačka z britského hrabství Gloucestershire pracovala jako poradkyně. Zákazníkům pomáhala se zařizováním nových bytů. Ovšem práce ji příliš neuspokojovala. Vydělávala pouze 360 tisíc ročně a navíc byla pod neustálým stresem. „Nikdy jsem tak nebyla v životě vystresovaná. Bylo to hrozně náročné,“ popsala pro Daily Star s tím, že se nejprve bála opustit svou dosavadní pozici. Nakonec se však odhodlala k nejistému kroku a dala výpověď. Rozhodla se úplně změnit kariéru a začala pracovat na webkameře. Netušila, zdali ji její nová práce uživí, ovšem cítila se však spokojená.

Brzy však měla mnoho fanoušků, kteří z ní byli naprosto nadšeni. Emily uvedla, že předstírá, že je jejich přítelkyně. Flirtuje s nimi a snaží se s nimi budovat vztah. „Práce přes webkameru mi naprosto změnila život. Byla jsem prakticky před pár lety bezdomovec a málem jsem ztratila svůj byt. Nemohu uvěřit tomu, kde jsem teď, a naprosto miluji, co dělám, a pomáhá mi to vydělat slušné peníze. Není to pro každého,“ přiznává Emily s tím, že je nyní svým vlastním šéfem. Neváhá se na kameru svléknout, udělat striptýz či si s muži pouze povídat.

Nahrazuje jim tam přítelkyni, kterou nemají po svém boku. Založila svou agenturu a pracuje pro ni už 546 žen. „Chtěla jsem, aby mé modelky měly plnou kontrolu nad videi a oblečením. Na webkameře je nahota preferována, ale není nezbytná. Nejdůležitější je pro mě, aby se cítili pohodlně,“ dodala Emily, která si vydělá až 240 tisíc měsíčně a 2,9 milionů ročně.

VIDEO: Mladá influencerka Paris Ledge ve videu na TikToku ukázala svou maminku. Lidé si myslí, že je to její sestra!

Video  Mladá influencerka Paris Ledge ve videu na TikToku ukázala svou maminku. Lidé si myslí, že je to její sestra!  - TikTok
Video se připravuje ...

Alena Zatloukalová ( 9. prosince 2021 12:31 )

😊🤣😈

ingmarie ( 9. prosince 2021 10:31 )

Tak to je fakt “ kariéra “ ale prostituce už je většinově nastěhovaná na netu (včetně showbyznysu ) tak se nedá čekat , že tato nespokojená poradkyně bude klasicky číhat na klienta na rohu!

rudy_hnis ( 9. prosince 2021 09:25 )

Jedna naše "přítelkyně" Tereza Hloušková se nějak zadrhla v Pakistánu...

baronessa ( 9. prosince 2021 09:07 )

No tak, děvčata! Přestaňte se v práci nudit, dejte výpověď a vydělávejte miliony, tady je zářný příklad, jak na to Stačí web kamera.

blamal ( 9. prosince 2021 08:30 )

Predstira, ze je pritelkyne? Co je to za blabol? Pokud se svleka pred kamerou a zamestnava stovky zen, tak je to obycejna pasacka, co poskytuje eroticke sluzby na dalku…..jen idiotska kavka muze napsat, ze slecna vydelava miliony tim, ze predstira, ze je pritelkyne. Je to obycejna stet.ka a autor clanku by mel pouzit mozek, ma-li ho,

Zobrazit celou diskusi