Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Chlupatí pomocníci na home office? Kočičí narušitelé a psí výtržníci jsou v tom s námi

Autor: jžk - 
20. března 2021
17:50

Mnoho z našich čtenářů má doma nějaké to zvířátko. Během karantény si však němé tváře musely zvyknout na naši neustálou přítomnost a adaptovat se na nové podmínky. Třeba tak, že se naučili spát na klávesnici počítače!

Většina z nás si byla nucena po propuknutí pandemie vytvořit ze svého domova kancelář. Naši mazlíčci si tak museli zvyknout, že nyní s nimi trávíme doma 24 hodin, sedm dní v týdnu, a jak ukázal britský maloobchod s nábytkem ScS, někteří se nám rozhodli monotónní dny o chlup vylepšit! Napsal o tom webový zpravodaj Daily Mail.

V galerii, kde můžete hlasovat pro vítěze sedací soupravy v hodnotě 36 tisíc korun, sdílelo přes 200 Britů úsměvné snímky psů, koček, králíčků ale třeba i želv. Zatímco kočičí společníci si zvykli léhávat na otevřené notebooky, pejsci podle snímků věčně žadoní o pozornost, aby nevynechali žádnou příležitost jít si hrát.

Přinášíme vám galerii nejlepších snímků, o které se nadšení milovníci zvířat rozhodli podělit se světem!

Nejen počet domácích mazlíčků, tedy především psů a koček, u nás stoupá. Výrazně také rostou výdaje, které jsme za ně ochotni zaplatit.

begonie ( 21. března 2021 07:02 )

Fotečky jsem si prohlížela s dětmi .... nádherné a vtipné snímky Velké díky!!!

.tg.bb ( 21. března 2021 04:59 )

“Chlupatí”, milá redakce.

andreas ( 20. března 2021 20:03 )

Víte kdo je nejhorší narušitel online výuky? Náš papoušek... Jakmile začne dějepis a učitel promluví - píská a řve jak v ZOO... nevím asi ho nemá rád, ten dějepis pochopitelně... ....

Zobrazit celou diskusi